Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Neslihan Özbuldu
Yüksek Lisans
HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0000-0002-5516-5801
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Yayınlar
Kompozit un kullanılarak vegan bisküvilerin geliştirilmesi ve bunların temel kalite özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Emir Ayşe Özer
,
Neslihan Özbuldu
, Nasra Çoban
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1562899
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
20
0
FAVORİ
20
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat