Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Omolara Oluwaniyi
Yrd. Doç. Dr.
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
20
3
Yayın
0
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Yayınlar
PROXIMATE, PHYTOCHEMICALS, MINERALS, AND ANTINUTRITIONAL CONTENTS OF FICUS THONNINGII SEED
Yazarlar:
Hamza Muhammad
,
Omolara Oluwaniyi
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
DOI: 10.18596/jotcsa.1072541
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1051
0
FAVORİ
1051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Comparative Studies on the Phytochemicals, Nutrients and Antinutrients Content of Cassava Varieties
Yazarlar:
Omolara Oluwaniyi
, John Oladipo
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
DOI: 10.18596/jotcsa.306496
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2988
0
FAVORİ
2988
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Cooking Method on the Proximate, Amino Acid and Fatty Acid Compositions of Clarias gariepinus and Oreochromis niloticus
Yazarlar:
Omolara Olusola Oluwaniyi
, Omotayo Olutola Dosumu, Gbonjubola Victoria Awolola
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
DOI: 10.18596/jotcsa.53143
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2061
0
FAVORİ
2061
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Comparative Studies on the Phytochemicals, Nutrients and Antinutrients Content of Cassava Varieties
Yazarlar:
Omolara Oluwaniyi
, John Oladipo
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
DOI: 10.18596/jotcsa.306496
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2988
7
ATIF
0
FAVORİ
2988
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Cooking Method on the Proximate, Amino Acid and Fatty Acid Compositions of Clarias gariepinus and Oreochromis niloticus
Yazarlar:
Omolara Olusola Oluwaniyi
, Omotayo Olutola Dosumu, Gbonjubola Victoria Awolola
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
DOI: 10.18596/jotcsa.53143
ATIF
13
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2061
13
ATIF
0
FAVORİ
2061
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat