Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Rosalinda Shariff
Doç.
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
1
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Balık Yetiştiriciliği
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
Sensory properties of sweet and spicy fish flakes using vinegar and water as pre-treatment
Yazarlar:
Rube May Palma
,
Joime Panglilingan
,
Irene Mae Salasain
,
Ali-akbar Alawi
,
Jurma Tikmasan
,
Fathma Abduhasan
,
Rosalinda Shariff
,
Jurmin Sarri
,
Iannıe Marıbao
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1275204
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
443
0
FAVORİ
443
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Sensory properties of sweet and spicy fish flakes using vinegar and water as pre-treatment
Yazarlar:
Rube May Palma
,
Joime Panglilingan
,
Irene Mae Salasain
,
Ali-akbar Alawi
,
Jurma Tikmasan
,
Fathma Abduhasan
,
Rosalinda Shariff
,
Jurmin Sarri
,
Iannıe Marıbao
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1275204
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
443
2
ATIF
0
FAVORİ
443
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat