Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Seran Temelli
BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın
10
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
4
10
Yayın
4
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mikrobiyolojisi
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Kurum
BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
Mekanik ayrılmış kanatlı eti: özellikleri, güncel kullanım alanları ve ilgili mevzuat
Yazarlar:
Ahmet Gökhan Coşkun
,
Seran Temelli
,
Ayşegül Eyigör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.545356
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6652
1
ATIF
2
FAVORİ
6652
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Clues for zoonotic potential and transmission of Sars-CoV-2 via food and water
Yazarlar:
Ahmet Gökhan Coşkun
,
Seran Temelli
,
Ayşegül Eyigör
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Istanbul Veterinary Sciences
DOI: 10.30704/http-www-jivs-net.1072726
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
573
0
ATIF
2
FAVORİ
573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Campylobacter ve campylobacteriosisde güncel değerlendirme
Yazarlar:
Fatma Gürler
,
Ahmet Gökhan Coşkun
,
Seran Temelli
,
Ayşegül Eyigör
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH25008
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
578
0
FAVORİ
578
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Clues for zoonotic potential and transmission of Sars-CoV-2 via food and water
Yazarlar:
Ahmet Gökhan Coşkun
,
Seran Temelli
,
Ayşegül Eyigör
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Istanbul Veterinary Sciences
DOI: 10.30704/http-www-jivs-net.1072726
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
573
2
FAVORİ
573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI HASTALIKLARIN TEDAVİSİNİN DESTEKLENMESİNDE PROPOLİS KULLANIMININ ÖNEMİ
Yazarlar:
İrem Uğur
,
Seran Temelli
,
Ayşegül Eyigör
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Derneği Bülteni
DOI: 10.38137/vftd.962340
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2193
0
FAVORİ
2193
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sığır Karkas ve Sakatatlarında Hijyen Profilinin Yasal Mevzuat Kriterleri ile Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Seran Temelli
,
Ece Çetin
, Ayşegül Ertekin,
Ahmet Gökhan Coşkun
,
Ayşegül Eyigör
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Research in Veterinary Medicine
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1121
0
FAVORİ
1121
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda ve su kaynaklı önemli viral enfeksiyonların güncel durumu ve korunma stratejileri
Yazarlar:
Ahmet Gökhan Coşkun
,
Ayşegül Demircioğlu
,
Seran Temelli
,
Ayşegül Eyigör
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2536
0
FAVORİ
2536
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda ortamında hayata tutunma: Bakteriyel çoğunluk algılama
Yazarlar:
Gonca Tülüce
,
Seran Temelli
,
Ayşegül Eyigör
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.793378
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1489
0
FAVORİ
1489
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alternatif ve kafes yetiştirme sistemleri ile üretilen perakende yumurtaların kalite özellikleri
Yazarlar: Eda İlhan Tekin,
Ece Çetin
,
Seran Temelli
,
Ayşegül Eyigör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.540604
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2226
0
FAVORİ
2226
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mekanik ayrılmış kanatlı eti: özellikleri, güncel kullanım alanları ve ilgili mevzuat
Yazarlar:
Ahmet Gökhan Coşkun
,
Seran Temelli
,
Ayşegül Eyigör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.545356
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6652
2
FAVORİ
6652
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BURSA'DA TÜKETİLEN KOKOREÇLERİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Serran Temelli
, Süreyya Saltan Evrensel, Şahsene Anar,
Mustafa Tayar
Yayın Bilgisi: 2013 ,
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1465
0
FAVORİ
1465
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BURSA'DA TÜKETİME SUNULAN BAHARAT VE ÇEŞNİ VERİCİ OTLARDA BACİLLUS CEREUS'UN YAYGINLIĞI
Yazarlar:
Serran Temelli
, Şahsene Anar
Yayın Bilgisi: 2013 ,
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1260
0
FAVORİ
1260
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Journal of Istanbul Veterinary Sciences
Journal of Research in Veterinary Medicine
Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Derneği Bülteni
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
Hakemlik
Animal Health Production and Hygiene
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yayınlar
BAZI HASTALIKLARIN TEDAVİSİNİN DESTEKLENMESİNDE PROPOLİS KULLANIMININ ÖNEMİ
Yazarlar:
İrem Uğur
,
Seran Temelli
,
Ayşegül Eyigör
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Derneği Bülteni
DOI: 10.38137/vftd.962340
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2193
1
ATIF
0
FAVORİ
2193
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda ortamında hayata tutunma: Bakteriyel çoğunluk algılama
Yazarlar:
Gonca Tülüce
,
Seran Temelli
,
Ayşegül Eyigör
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.793378
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1489
2
ATIF
0
FAVORİ
1489
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mekanik ayrılmış kanatlı eti: özellikleri, güncel kullanım alanları ve ilgili mevzuat
Yazarlar:
Ahmet Gökhan Coşkun
,
Seran Temelli
,
Ayşegül Eyigör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.545356
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6652
1
ATIF
2
FAVORİ
6652
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat