Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serhan Mantoğlu
Yrd. Doç. Dr.
YALOVA ÜNİVERSİTESİ, ARMUTLU MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ, SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ PR.
Yayın
1
Hakemlik
1
1
Yayın
1
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Su Ürünleri Teknolojileri
Kurum
YALOVA ÜNİVERSİTESİ, ARMUTLU MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ, SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ PR.
Yayınlar
Limon Esansiyel Yağı Yüklenmiş Oleojeller İçeren Levrek Köftelerinde Kalite Değişimleri
Yazarlar:
Emine Bakır
,
Turgay Çetinkaya
,
Serhan Mantoğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.1652598
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
36
0
FAVORİ
36
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Hakemlik
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat