Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sümeyye Nur Cihangir
Arş. Gör.
Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Turizm Fakültesi
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0009-0001-3914-4138
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gastronomi (Diğer)
Gastronomi Turizmi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Aşçılık
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Tüketimi
Gıda Bilimleri (Diğer)
Kurum
Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Turizm Fakültesi
Yayınlar
TÜRKİYE’DE GASTRONOMİ ALAN YAZININDA GIDA HİJYENİ VE GIDA GÜVENLİĞİNE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALARIN BİBLİYOGRAFİK ANALİZİ
Yazarlar:
Tuncay Çanakçı
,
Sümeyye Nur Cihangir
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
40
0
FAVORİ
40
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat