avatar
Oluwatosin Ogunkalu Doktora Nigde Omer Halisdemir University
Yayın 10 Hakemlik 3
10 Yayın
3 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Balıkçılık Amenajmanı

Kurum

Nigde Omer Halisdemir University

Yayınlar

0

80

The Effect of Global Warming on Water Resources in Africa
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 458

0

458

0

371

The Impact of Climate Change on Countries in World
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 272

0

272

Effects of Climate Change on Food Production
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1139

0

1139

Omega-3 Fatty Acids and Their Health Potentials to Human Life
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 510

0

510

0

4954

0

2140

Edible films in seafood
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1058

0

1058

Uses of Natural Additives in Seafood
Yazarlar: Oluwatosin Ogunkalu , Rowida Khalily , Yalcin Salci
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 802

0

802

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.