avatar
Oluwatosin Ogunkalu Doktora Nigde Omer Halisdemir University
Yayın 7 Hakemlik 2
7 Yayın
2 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Balıkçılık Amenajmanı

Kurum

Nigde Omer Halisdemir University

Yayınlar

The Impact of Climate Change on Countries in World
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 69

0

69

Effects of Climate Change on Food Production
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 585

0

585

Omega-3 Fatty Acids and Their Health Potentials to Human Life
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 371

0

371

0

3583

0

1718

Edible films in seafood
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 893

0

893

Uses of Natural Additives in Seafood
Yazarlar: Oluwatosin Ogunkalu , Rowida Khalily , Yalcin Salci
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 647

0

647

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.