avatar
Oluwatosin Ogunkalu Doktora Nigde Omer Halisdemir University
Yayın 7 Hakemlik 2
7 Yayın
2 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Balıkçılık Amenajmanı

Kurum

Nigde Omer Halisdemir University

Yayınlar

The Impact of Climate Change on Countries in World
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 65

0

65

Effects of Climate Change on Food Production
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 562

0

562

Omega-3 Fatty Acids and Their Health Potentials to Human Life
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 368

0

368

0

3551

0

1710

Edible films in seafood
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 890

0

890

Uses of Natural Additives in Seafood
Yazarlar: Oluwatosin Ogunkalu , Rowida Khalily , Yalcin Salci
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 645

0

645

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.