avatar
Oluwatosin Ogunkalu Doktora Nigde Omer Halisdemir University
Yayın 9 Hakemlik 3
9 Yayın
3 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Balıkçılık Amenajmanı

Kurum

Nigde Omer Halisdemir University

Yayınlar

The Effect of Global Warming on Water Resources in Africa
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 196

0

196

0

67

The Impact of Climate Change on Countries in World
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 171

0

171

Effects of Climate Change on Food Production
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 718

0

718

Omega-3 Fatty Acids and Their Health Potentials to Human Life
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 428

0

428

0

4096

0

1906

Edible films in seafood
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 942

0

942

Uses of Natural Additives in Seafood
Yazarlar: Oluwatosin Ogunkalu , Rowida Khalily , Yalcin Salci
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 698

0

698

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.