Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tuğçe Soyadlı
Öğretim Görevlisi
NEAR EAST UNIVERSITY
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0009-0008-3987-2611
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Aşçılık
Geleneksel Yemek
Yöresel Mutfaklar
Fonksiyonel Gıdalar
Gastronomi
Gastronomi Turizmi
Dünya Mutfakları
Gastronomik Trendler
Yiyecek ve İçecek
Antik Yemekler
Ziyafet Mutfağı
Gastronomi (Diğer)
Kurum
NEAR EAST UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Gastronomide Yenilebilir Çiçeklerin Kullanımı
Yazarlar:
Tuğçe Soyadlı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1698638
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
536
0
ATIF
1
FAVORİ
536
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gastronomide Yenilebilir Çiçeklerin Kullanımı
Yazarlar:
Tuğçe Soyadlı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1698638
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
536
1
FAVORİ
536
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of New Tourism Trends
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.