Zeynep Tacer-caba profil resmi
Zeynep Tacer-caba Dr. Öğr. Üyesi Bahçeşehir Üniversitesi
Yayın 2 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 3
2 Yayın
2 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Bahçeşehir Üniversitesi

Popüler Yayınları

YULAF EKMEĞİ ÜRETİM AŞAMALARININ FENOLİK MADDE İÇERİĞİ VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTEYE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19006
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4265

0

1

4265

Yayınlar

Investigation of Biodegradable Films Produced from Three Different Protein Sources for White Cheese Packaging
Yazarlar: Zeynep Tacer Caba , Gözde Kaya Özkök
DOI: 10.29050/harranziraat.408889
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1040

0

1040

YULAF EKMEĞİ ÜRETİM AŞAMALARININ FENOLİK MADDE İÇERİĞİ VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTEYE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19006
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4265

1

4265

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Investigation of Biodegradable Films Produced from Three Different Protein Sources for White Cheese Packaging
Yazarlar: Zeynep Tacer Caba , Gözde Kaya Özkök
DOI: 10.29050/harranziraat.408889
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1040

4

0

1040

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.