• Türkçe
    Turkish English
  • Panel Profil Dergilerim Takiplerim Kullanıcı Sayfası
    Profil Düzenle
    Çıkış
  • Giriş

Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi

Cilt: 1 - Sayı: 1

Yıl: 2019

Makaleler

Derleme

1. Ekmek Hakkında Güncel Bir Değerlendirme: Sağlık Etkileri, Gıda Katkı Maddeleri ve Helallik Sorunu

Fatih GÜLTEKİN Sümeyye AKIN Adem ELGÜN

Sayfa: 1-17
Projeye Ekle
PDF

Derleme

2. Alkol ve Gastrointestinal Mikrobiyota

Kerem YILMAZ Mustafa ALTINDİŞ

Sayfa: 18-22
Projeye Ekle
PDF

Derleme

3. Endüstriyel Yumurta Ürünlerinin Helal Gıda Açısından Üretim Şartlarının İncelenmesi ve Değerlendirilmesi

Muhammed YÜCEER Cengiz CANER

Sayfa: 23-34
Projeye Ekle
PDF

Araştırma Makalesi

4. Helal Turizmin Temel Öğesi Olarak Helal Otel Konsepti

Murat ŞİMŞEK

Sayfa: 35-43
Projeye Ekle
PDF

Derleme

5. İşlenmiş Et Ürünleri ve Gıda Katkı Maddeleri

Fatih GÜLTEKİN Sümeyye AKIN

Sayfa: 44-53
Projeye Ekle
PDF

Derleme

6. İlaç Bileşimlerinde İslam İnancına Göre Haram Olan Maddelerin Bulunma Durumu

Seyfullah Oktay ARSLAN Saliha Ayşenur ÇAM Fatma UYSAL

Sayfa: 54-61
Projeye Ekle
PDF
Kapak Resmi İndir
  • Sayı Dosyaları
    • Sayı Tam Dosyası
       
  • Arşiv
    • Cilt: 1 Sayı: 1
    • Cilt: 1 Sayı: 2
    • Cilt: 2 Sayı: 1

25273     25274   2527525276   25277

25278       25279   2528025281  25282


25283     25284    25288     25286     25287


Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi