Cilt: 3 Sayı: 1, 15.06.2020

Yıl: 2020

Makaleler

Araştırma Makalesi

3. DOĞU ANADOLU BÖLGESİNİN ÖNEMLİ TIBBİ-AROMATİK BİTKİLERİ
Default avatar
Prof. Dr. İsmail ÜLGER Bir kuruma bağlı değildir
Hayvansal Üretim, Hayvan Besleme
Default avatar
Prof. Dr. Adem GÜNEŞ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Bitki Besleme ve Toprak Verimliliği, Toprak Bilimleri ve Bitki Besleme
Default avatar
Prof. Dr. Aydın UZUN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Meyve Yetiştirme ve Islahı
Kevser Karaman
Doç. Dr. Kevser KARAMAN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği, Gıda Mikrobiyolojisi
Default avatar
Prof. Dr. Semih YILMAZ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Enzimler, Mikrobiyoloji
Default avatar
Prof. Dr. Satı UZUN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ, SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ, TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
Bitki Doku ve Organ Kültürü, Çayır-Mera ve Yem Bitkileri
Default avatar
Prof. Dr. Osman SÖNMEZ Erciyes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri, Toprak Kimyası ve Toprak Karbon Ayrıma (Karbon Ayırma Bilimi hariç)
Yusuf Konca
Prof. Dr. Yusuf KONCA Erciyes Üniversitesi
Hayvan Besleme, Hayvansal Üretim, Hayvan Diyeti ve Beslenme
Default avatar
Prof. Dr. Zeki GÖKALP ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Biyosistem
Default avatar
Prof. Dr. Erdal YILMAZ Bir kuruma bağlı değildir
Su Ürünleri Teknolojileri, Tatlı Su Ekolojisi, Sucul Kültür