Fisun KOC Prof. Dr. TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 16 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 8
16 Yayın
8 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Hayvan Besleme

Kurum

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

ATIF

1

FAVORİ

709

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

72

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

709

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

413

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mısırdan Elde Edilmiş Kurutulmuş Damıtma Tane ve Çözünürlerin (DDGS) Bazı Kalite ve Risk Kriterleri Yönünden İncelenmesi
Yazarlar: Şaban MERİÇ, Fisun KOC
Yayın Bilgisi: 2021 , Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi
DOI: 10.51970/jasp.933547
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 219

0

ATIF

0

FAVORİ

219

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

225

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

0

FAVORİ

451

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Saha Şartlarında Aerobik Stabilite Süresince Mikrobiyal Kompozisyondaki Değişikliklerin Termal Kamera Görüntüleme Tekniği ile Değerlendirilmesi
Yazarlar: Fisun KOC , Abdurrahman ERDOĞAN
Yayın Bilgisi: 2020 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.538180
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 428

3

ATIF

0

FAVORİ

428

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1051

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kefir İlavesinin Yonca Silajlarının Fermantasyon Özellikleri ve Aerobik Stabilitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar: Fisun KOÇ , Bahattin KARAPINAR, Berrin OKUYUCU , Duygu KORUCU ERDEM
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.620292
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1536

3

ATIF

0

FAVORİ

1536

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

665

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

619

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mısır ve Buğday Silajlarının Termal Kamera Görüntüleme Tekniği Kullanılarak Aerobik Stabilitesinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Özge ÜNAL, Fisun KOC , Aylin AĞMA OKUR , Ersen OKUR, Mehmet Levent ÖZDÜVEN
Yayın Bilgisi: 2018 , Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.362241
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1313

1

ATIF

0

FAVORİ

1313

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1534

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kekik ve Tarçın Uçucu Yağlarının Yem Bezelyesi Silajlarının Fermantasyon Kalitesi ve In Vitro Metabolik Enerji Üzerine Etkileri
Yazarlar: Sibel SOYCAN ÖNENÇ , Levent COŞKUNTUNA, Fisun KOÇ , M. Levent ÖZDÜVEN, Tuncay GÜMÜŞ
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.331326
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1309

0

ATIF

0

FAVORİ

1309

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
: DergiPark Kullanıcı Rozeti hakkında bilgi almak için tıklayınız.