Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sevilay Gül
Doç.
Tekirdağ Namık kemal Üniversitesi
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hayvan Besleme
Kurum
Tekirdağ Namık kemal Üniversitesi
Yayınlar
Süt Sığırı Rasyonlarında Farklı Oranlarda Kullanılan Kaba ve Kesif Yemlerin In Vitro Gaz Üretim Parametreleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Levend Coskuntuna
,
Kadir Erten
,
Sevilay Gül
,
Fisun Koc
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.1351810
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
374
0
FAVORİ
374
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şeker pancarı yaprağı silajına arpa ezmesi, arpa samanı ve buğday kepeği ilavesinin yem değeri, silaj kalitesi ve in vitro organik madde sindirilebilirliği üzerine etkisi
Yazarlar:
Sevilay Gül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.1139624
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
410
0
FAVORİ
410
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hayvan beslemede kullanılan bazı yemlerin organik madde sindirilebilrliklerinin in vivo ve in vitro yöntemlerle belirlenmesi
Yazarlar:
Sevilay Gül
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Doğu Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2655
0
FAVORİ
2655
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Doğu Fen Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Hakemlik
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Yayınlar
Şeker pancarı yaprağı silajına arpa ezmesi, arpa samanı ve buğday kepeği ilavesinin yem değeri, silaj kalitesi ve in vitro organik madde sindirilebilirliği üzerine etkisi
Yazarlar:
Sevilay Gül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.1139624
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
410
1
ATIF
0
FAVORİ
410
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat