Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Berrin Okuyucu
Doktora
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Yayın
6
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
17
6
Yayın
0
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hayvan Besleme
Kurum
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Yayınlar
Ticari İnokulantların Yerine Kefir Kullanarak Buğday Samanı Silajının Fermentasyon ve Besin Kalitesini İyileştirmek Mümkün müdür?
Yazarlar:
Berrin Okuyucu
,
Selim Esen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.879170
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1160
0
FAVORİ
1160
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Nutritional Quality and Aerobic Stability of Sorghum, Maize, and Sorghum-Maize Mixture Silages
Yazarlar:
Selim Esen
,
Berrin Okuyucu
,
Fisun Koc
,
Levent Özdüven
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.889657
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
880
0
FAVORİ
880
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Parlak Brom (Bromus catharticus Vahl.) Hatlarında Farklı Olgunlaşma Dönemlerinin Ot Verimi ve Yem Değeri Etkisi Üzerine Bir Ön Çalışma
Yazarlar:
Levent Özdüven
,
Berrin Okuyucu
,
Metin Tuna
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.870063
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
420
0
FAVORİ
420
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kefir İlavesinin Yonca Silajlarının Fermantasyon Özellikleri ve Aerobik Stabilitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Fisun Koç
, Bahattin Karapınar,
Berrin Okuyucu
, Duygu Korucu Erdem
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.620292
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2520
0
FAVORİ
2520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Düzeylerde Laktik Asit Bakterileri ile Enzim İlavesinin Yaş Bira Posası Silajlarında Fermantasyon, Aerobik Stabilite ve in vitro Sindirim Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Berrin Okuyucu
,
Mehmet Levent Özdüven
, Fisun Koç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.404535
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1236
0
FAVORİ
1236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effects of Lactic Acid Bacterial Inoculants on the Fermentation, Aerobic Stability and In Vitro Organic Matter Digestibility of Sunflower Silages
Yazarlar:
Mehmet Levent Özdüven
, Cenk Tepeli,
Berrin Okuyucu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
902
0
FAVORİ
902
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Hayvansal Üretim
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Ticari İnokulantların Yerine Kefir Kullanarak Buğday Samanı Silajının Fermentasyon ve Besin Kalitesini İyileştirmek Mümkün müdür?
Yazarlar:
Berrin Okuyucu
,
Selim Esen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.879170
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1160
4
ATIF
0
FAVORİ
1160
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Nutritional Quality and Aerobic Stability of Sorghum, Maize, and Sorghum-Maize Mixture Silages
Yazarlar:
Selim Esen
,
Berrin Okuyucu
,
Fisun Koc
,
Levent Özdüven
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.889657
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
880
2
ATIF
0
FAVORİ
880
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kefir İlavesinin Yonca Silajlarının Fermantasyon Özellikleri ve Aerobik Stabilitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Fisun Koç
, Bahattin Karapınar,
Berrin Okuyucu
, Duygu Korucu Erdem
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.620292
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2520
5
ATIF
0
FAVORİ
2520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Düzeylerde Laktik Asit Bakterileri ile Enzim İlavesinin Yaş Bira Posası Silajlarında Fermantasyon, Aerobik Stabilite ve in vitro Sindirim Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Berrin Okuyucu
,
Mehmet Levent Özdüven
, Fisun Koç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.404535
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1236
6
ATIF
0
FAVORİ
1236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat