BibTex RIS Kaynak Göster

Research on L-Lactic Acid Content of Turkish Apple Juice Concentrate (Turkish with English Abstract)

Yıl 1996, Cilt: 21 Sayı: 1, - , 01.02.1996

Öz

In this research L-lactic acid content of 299 Turkish apple juice concentrates were examined in 1994 and 1995. L-lactic acid levels were low from standard limit of 0.6 gram per liter. Due to high level juice technology, Turkish apple juice concentrate have high quality which desirable for foreign countries.

Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma

Yıl 1996, Cilt: 21 Sayı: 1, - , 01.02.1996

Öz

Bu araştırmada 1994 ve 1995 yılında toplam 299 adet elma suyu konsantresinde L-laktik düzeyleri belirlenmiştir. Örneklerde enzimatik analizle belirlenen L-laktik asit düzeyleri 12 Bx için 0.6 g/l sınırının altındadır. Türk elma suyu konsantreleri teknolojik olarak üstün nitelikteki tesislerde üretilmiş olup L-laktik asit açısından kaliteli ve ihraç şansı yüksek bir üründür.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Nevzat Artık Bu kişi benim

Ender S. Poyrazoğlu Bu kişi benim

Mehmet Akbulut Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1996
Yayımlandığı Sayı Yıl 1996 Cilt: 21 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Artık, N. ., Poyrazoğlu, E. S. ., & Akbulut, M. . (1996). Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma. Gıda, 21(1).
AMA Artık N, Poyrazoğlu ES, Akbulut M. Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma. GIDA. Şubat 1996;21(1).
Chicago Artık, Nevzat, Ender S. Poyrazoğlu, ve Mehmet Akbulut. “Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma”. Gıda 21, sy. 1 (Şubat 1996).
EndNote Artık N, Poyrazoğlu ES, Akbulut M (01 Şubat 1996) Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma. Gıda 21 1
IEEE N. . Artık, E. S. . Poyrazoğlu, ve M. . Akbulut, “Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma”, GIDA, c. 21, sy. 1, 1996.
ISNAD Artık, Nevzat vd. “Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma”. Gıda 21/1 (Şubat 1996).
JAMA Artık N, Poyrazoğlu ES, Akbulut M. Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma. GIDA. 1996;21.
MLA Artık, Nevzat vd. “Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma”. Gıda, c. 21, sy. 1, 1996.
Vancouver Artık N, Poyrazoğlu ES, Akbulut M. Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma. GIDA. 1996;21(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/