BibTex RIS Kaynak Göster

Revived Flavour: Capers (Capparis spp.) (Turkish with English Abstract)

Yıl 1996, Cilt: 21 Sayı: 2, - , 01.04.1996

Öz

Plant characteristics, historical background, cultivation, product conservation and manufacturing practices, uses, composition and nutritional value, new researches for processing and Turkey case of capers were reviewed and updated.

Yeniden Keşfedilen Lezzet: Kapari (Capparis spp.)

Yıl 1996, Cilt: 21 Sayı: 2, - , 01.04.1996

Öz

Salamurada işlenen çiçek tomurcukları çeşni katkısı olarak kullanılan kaparinin bitkisel özellikleri, tarihçesi, tarımı, ürün muhafaza ve hazırlama işlemleri, kullanımı, bileşim ve besin değeri, yeni işleme teknolojisi çalışmaları ve Türkiye’deki durumu derlenmiştir. 

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Atilla Akgül Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1996
Yayımlandığı Sayı Yıl 1996 Cilt: 21 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Akgül, A. . (1996). Yeniden Keşfedilen Lezzet: Kapari (Capparis spp.). Gıda, 21(2).
AMA Akgül A. Yeniden Keşfedilen Lezzet: Kapari (Capparis spp.). GIDA. Nisan 1996;21(2).
Chicago Akgül, Atilla. “Yeniden Keşfedilen Lezzet: Kapari (Capparis spp.)”. Gıda 21, sy. 2 (Nisan 1996).
EndNote Akgül A (01 Nisan 1996) Yeniden Keşfedilen Lezzet: Kapari (Capparis spp.). Gıda 21 2
IEEE A. . Akgül, “Yeniden Keşfedilen Lezzet: Kapari (Capparis spp.)”, GIDA, c. 21, sy. 2, 1996.
ISNAD Akgül, Atilla. “Yeniden Keşfedilen Lezzet: Kapari (Capparis spp.)”. Gıda 21/2 (Nisan 1996).
JAMA Akgül A. Yeniden Keşfedilen Lezzet: Kapari (Capparis spp.). GIDA. 1996;21.
MLA Akgül, Atilla. “Yeniden Keşfedilen Lezzet: Kapari (Capparis spp.)”. Gıda, c. 21, sy. 2, 1996.
Vancouver Akgül A. Yeniden Keşfedilen Lezzet: Kapari (Capparis spp.). GIDA. 1996;21(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/