Cilt: 33 Sayı: 3, 1.06.2008

Yıl: 2008

Makaleler

 

1. Yağ Asitleri Bileşimine Göre İzmir İli Natürel Zeytinyağlarında Kemometrik Sınıflandırma

 

2. Ankara Piyasasından Temin Edilen Sofralık Siyah Zeytin Salamuralarının Mikrobiyolojik Analizi

 

3. Çam Kabuğu Ekstresinin Antimikrobiyal Aktivitesi ve Pişmiş Etteki Uygulamasının Değerlendirilmesi (İngilizce)

 

4. Staphylococcus aureus ile Kontamine Olan Peynirlerden Kaynaklanan Gıda Zehirlenmeleri

 

5. Siyah Çayda Aroma Maddelerinin Oluşumu

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/