Cilt: 33 Sayı: 1, 1.02.2008

Yıl: 2008

Makaleler

 

1. Basınçlı Karbondiosit Uygulamasının Ayranın Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi (İngilizce)

Araştırma Makalesi

3. ÇEŞİTLİ EKMEKLERİN PROTEİN, YAĞ, NEM, KÜL, KARBONHİDRAT VE ENERJİ DEĞERLERİ

 

4. Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler: II

 

5. Biyoteknolojik Yollarla Aroma Maddelerinin Üretimi

 

6. Malt Ekstraktı Üretimi ve Değerlendirilmesi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/