Cilt: 32 Sayı: 6, 1.12.2007

Yıl: 2007

Makaleler

 

1. Pozantı'da Yetiştirilen Bazı Beyaz Üzüm Çeşitlerinin Şarap Üretimine Uygunlukları Üzerinde Bir Araştırma

 

4. Glukosinolatlar ve İnsan Sağlığı

 

5. Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler: I

 

6. Fonksiyonel Gıda Bileşeni Olarak Fitosteroller

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/