Cilt: 32 Sayı: 4, 1.08.2007

Yıl: 2007

Makaleler

 

1. Pozantı Yöresinde Yetiştirilen Bazı Siyah Üzüm Çeşitlerinin Kırmızı Şarap Üretimine Uygunlukları Üzerine Bir Araştırma

 

2. Ezine Peynirinin Mineral Madde İçeriği

 

3. Metanol Uygulamalarının Ayçiçeği (Helianthus Annuus L.)'nin Yağ ve Yağ Asitleri Bileşimine Etkileri

 

5. Organik Ekmek

 

6. Killer Özellikli Mayaların Etki Mekanizmaları ve Endüstride Yol Açtıkları Sorunlar

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/