Cilt: 32 Sayı: 3, 1.06.2007

Yıl: 2007

Makaleler

 

1. Et Teknolojisinde Antimikrobiyal Ambalajlama

 

2. Surke'nin Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalite Nitelikleri

 

3. Susam Kavrulmasında Farklı Mikrodalga Uygulamalarının Tahin Rengi Üzerine Etkisi (İngilizce)

 

4. Enterococcus faecium ve Enterococcus faecalis 'in Starter ve Probiyotik Kültür Özellikleri

 

5. Kopanisti Peynirinin Fermentasyonunda Rol Oynayan Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması

 

6. Bebek Mamalarında Enterobacter sakazakii ve Önemi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/