BibTex RIS Kaynak Göster

Enterococci bacteria and Their Importance (in Turkish)

Yıl 1980, Cilt: 5 Sayı: 1, - , 01.02.1980

Öz

Enterokok grubu bakteriler Streptococcus genusunun önemli bir grubunu oluştururlar. İnsan ve hayvanların barsak florasında bulunurlar ve D-serolojik grubuna dahildirler. Bu nedenle bu gruptaki bütün türler taksonomik olarak Enterococcus, serolojik olarak D-Streptokoklar ve ekolojik olarak fekal Streptokoklar ismi altında tanımlanmıştır.

Enterokok Grubu Bakteriler ve Önemi

Yıl 1980, Cilt: 5 Sayı: 1, - , 01.02.1980

Öz

Enterokok grubu bakteriler Streptococcus genusunun önemli bir grubunu oluştururlar. İnsan ve hayvanların barsak florasında bulunurlar ve D-serolojik grubuna dahildirler. Bu nedenle bu gruptaki bütün türler taksonomik olarak Enterococcus, serolojik olarak D-Streptokoklar ve ekolojik olarak fekal Streptokoklar ismi altında tanımlanmıştır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Erol Ergüllü Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1980
Yayımlandığı Sayı Yıl 1980 Cilt: 5 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Ergüllü, E. . (1980). Enterokok Grubu Bakteriler ve Önemi. Gıda, 5(1).
AMA Ergüllü E. Enterokok Grubu Bakteriler ve Önemi. GIDA. Şubat 1980;5(1).
Chicago Ergüllü, Erol. “Enterokok Grubu Bakteriler Ve Önemi”. Gıda 5, sy. 1 (Şubat 1980).
EndNote Ergüllü E (01 Şubat 1980) Enterokok Grubu Bakteriler ve Önemi. Gıda 5 1
IEEE E. . Ergüllü, “Enterokok Grubu Bakteriler ve Önemi”, GIDA, c. 5, sy. 1, 1980.
ISNAD Ergüllü, Erol. “Enterokok Grubu Bakteriler Ve Önemi”. Gıda 5/1 (Şubat 1980).
JAMA Ergüllü E. Enterokok Grubu Bakteriler ve Önemi. GIDA. 1980;5.
MLA Ergüllü, Erol. “Enterokok Grubu Bakteriler Ve Önemi”. Gıda, c. 5, sy. 1, 1980.
Vancouver Ergüllü E. Enterokok Grubu Bakteriler ve Önemi. GIDA. 1980;5(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/