Cilt: 35 Sayı: 4, 1.08.2010

Yıl: 2010

Makaleler

 

1. Mumsu, Normal ve Yüksek Amiloz İçerikli Mısır Nişastalarının Jelatinizasyonu (İngilizce)

 

4. Gaz Oluşum Süresinin Belirlenmesi ile Gıdaların Hızlı Mikrobiyolojik Analizi

 

5. Yayıklama Parametrelerinin Yayık Ayranı ve Yayık Tereyağının bazı Nitelikleri Üzerine Etkisi

 

7. Keş Peyniri Üzerine Derleme (İngilizce)

 

8. Peyniraltı Suyunun Fonksiyonel Özellikleri ve Peyniraltı Suyu Kullanılarak Üretilen Yeni Nesil Süt Ürünleri

 

9. Probiyotik Mikroorganizmaların Mikroenkapsülasyonu

 

10. Siklodekstrinler ve Gıda Endüstrisinde Kullanımları

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/