Cilt: 35 Sayı: 3, 1.06.2010

Yıl: 2010

Makaleler

 

1. Farklı Sınıf Türk Siyah Çaylarının Polifenol ve Alkaloid İçerikleri İle Antioksidan Aktivitesi (İngilizce)

 

2. Kabuk Soyma Yöntemlerinin Havuç Kalitesine Etkisi (İngilizce)

 

3. Farklı Süt Çeşitleri ve Starter Kültürlerin Kefir Üzerine Etkileri (İngilizce)

 

5. Süte Farklı Homojenizasyon Basınçları Uygulamanın Ayran Kalitesine Etkisi

 

6. Çiğ Süt ve Peynir Örneklerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antimikrobiyel Aktiviteleri

 

7. Yenilebilir Bitki ve Tohum Filizlerinin Fonksiyonel Özellikleri

 

9. Nanoteknolojinin Gıda Bilim ve Teknolojisi Alanındaki Uygulamaları

 

10. Tahıl Protein Hidrolizatlarının Antioksidan Aktiviteleri

 

11. SU VE KALSİYUM

 

12. Water and Calcium (in English)

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/