Cilt: 35 Sayı: 2, 1.04.2010

Yıl: 2010

Makaleler

 

1. Sucukta Kullanılan Farklı Hayvan Türlerine ait Etlerin PCR Tekniği ile Belirlenmesi (İngilizce)

 

2. Havuçların Soyulmasının Matematiksel Analizi (İngilizce)

 

5. Farklı İnkübasyon Sonu Asitliğinin Ayran Kalitesine Etkisi

 

6. Gıdalarda Lateral Akış Testi ile Listeria Analizi

 

7. Bakteriyel Selülozun Özellikleri ve Gıda Sanayisinde Kullanımı

 

8. Fermantasyon Yolu ile Sitrik Asit Üretiminde Farklı Substrat Kaynaklarının Kullanılma Olanakları

 

11. KEMİK GELİŞİMİ

 

12. Bone Growth (in English)

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/