Cilt: 36 Sayı: 1, 1.02.2011

Yıl: 2011

Makaleler

 

1. Bebek Mamalarında bazı Vitamin Değişimlerinin Kapiler Elektroforez ile İncelenmesi (İngilizce)

 

2. Değişik Dekontaminasyon Yöntemlerinin Yapraklı Sebzelerde Mikrobiyel Yük Üzerine Etkisi (İngilizce)

 

5. Memecik Zeytinyağlarının Biyokimyasal Karakterizasyonu

 

7. Gıdaların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesinde Yakın Kızılötesi (NIR) Spektroskopisi

 

8. Peynir Mikroflorasındaki Mayaların Önemi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/