BibTex RIS Kaynak Göster

Examination of Growth of Lactobacillus bulgaricus and Streptococcus thermophilus in Different Nutrient Media (in Turkish)

Yıl 1984, Cilt: 9 Sayı: 1, - , 01.02.1984

Lactobacillus bulgaricus ve Streptococcus thermophilus’un Farklı Besiyerlerinde Gelişme Durumlarının İrdelenmesi

Yıl 1984, Cilt: 9 Sayı: 1, - , 01.02.1984
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1984
Yayımlandığı Sayı Yıl 1984 Cilt: 9 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Lactobacillus bulgaricus ve Streptococcus thermophilus’un Farklı Besiyerlerinde Gelişme Durumlarının İrdelenmesi. (1984). Gıda, 9(1).
AMA Lactobacillus bulgaricus ve Streptococcus thermophilus’un Farklı Besiyerlerinde Gelişme Durumlarının İrdelenmesi. GIDA. Şubat 1984;9(1).
Chicago “Lactobacillus Bulgaricus Ve Streptococcus thermophilus’un Farklı Besiyerlerinde Gelişme Durumlarının İrdelenmesi”. Gıda 9, sy. 1 (Şubat 1984).
EndNote (01 Şubat 1984) Lactobacillus bulgaricus ve Streptococcus thermophilus’un Farklı Besiyerlerinde Gelişme Durumlarının İrdelenmesi. Gıda 9 1
IEEE “Lactobacillus bulgaricus ve Streptococcus thermophilus’un Farklı Besiyerlerinde Gelişme Durumlarının İrdelenmesi”, GIDA, c. 9, sy. 1, 1984.
ISNAD “Lactobacillus Bulgaricus Ve Streptococcus thermophilus’un Farklı Besiyerlerinde Gelişme Durumlarının İrdelenmesi”. Gıda 9/1 (Şubat 1984).
JAMA Lactobacillus bulgaricus ve Streptococcus thermophilus’un Farklı Besiyerlerinde Gelişme Durumlarının İrdelenmesi. GIDA. 1984;9.
MLA “Lactobacillus Bulgaricus Ve Streptococcus thermophilus’un Farklı Besiyerlerinde Gelişme Durumlarının İrdelenmesi”. Gıda, c. 9, sy. 1, 1984.
Vancouver Lactobacillus bulgaricus ve Streptococcus thermophilus’un Farklı Besiyerlerinde Gelişme Durumlarının İrdelenmesi. GIDA. 1984;9(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/