Cilt: 37 Sayı: 5, 1.10.2012

Yıl: 2012

Makaleler

 

1. Geleneksel Ayranın Viskozite ve Serum Ayrılması Üzerine Akustik Enerjinin Etkisi (İngilizce)

 

2. Et Doğrama İşlemi Sırasında HACCP Sisteminin Uygulanması (İngilizce)

 

3. Limon (Citrus Limon) Kabuklarının Kimyasal Bileşimi ve Hayvan Yemi Olarak Değerlendirilmesi (İngilizce)

 

4. Işınlamanın Yumurta Beyazının Köpük Oluşturma Özelliği Üzerine Etkisi

 

5. Hatay İli Süt Sektöründe İzlenebilirliğin Mevcut Durumu

 

6. Gıdalarda Akrilamid Risk Değerlendirme Çalışmaları

 

7. Gıda Endüstrisinde Isıl Olmayan Plazma Teknolojileri

 

8. Proteomiks ve Gıda Endüstrisinde Kullanım Alanları

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/