Cilt: 37 Sayı: 6, 1.12.2012

Yıl: 2012

Makaleler

 

1. Geleneksel Fermente Bir Hububat Ürünü Olan Kumrunun Bazı Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi (İngilizce)

 

2. Ozmatik Ortam Olarak Beta Vulgaris Özütü İle Cocos Nucifera Cipsi Elde Edilmesinin Araştırılması (İngilizce)

 

3. Grand Nain (Musa Acuminata) Muzunun Aroma ve Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi

 

4. Çeşnili Zeytinyağlarının Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi

 

6. Minci (Minzi) Peynirinin Özelliklerinin Belirlenmesi

 

7. Kek Kalitesinin ve Raf Ömrünün İyileştirilmesi

 

8. Meyve Suyu Sanayiinde Enzimaktik Uygulamalar

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/