Cilt: 37 Sayı: 4, 1.08.2012

Yıl: 2012

Makaleler

 

1. Deodorizasyonun Geleneksel Olarak Tüketilmeyen Üç Sudan Yağının Kalite ve Stabilitesine Etkisi (İngilizce)

 

2. Safran (Crocus Sativus) Yapaklarınıin Kimyasal Bileşimi ve Hayvan Yemi Olarak Değerlendirilmesi (İngilizce)

 

6. Hasat Öncesi ve Hasat Sonrasi Uygulamalarin Sarimsakta Depo Ömrü ve Kaliteye Etkisi

 

8. Alternatif Bir Süt: Eşek Sütü

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/