Cilt: 37 Sayı: 3, 1.06.2012

Yıl: 2012

Makaleler

 

1. HPLC-UV ile Doogh'da Natamisin Belirlenmesi (İngilizce)

 

2. Gemlik Zeytin Çeşidinden Elde Edilen Natürel Zeytinyağında Fenol Bileşiklerinin ve Antioksidan Kapasitenin Belirlenmesi

 

3. Yağı Azaltılmış Kek Üretiminde Ekzopolisakkarit Kullanımı

 

4. Türkiye’de Üretilen Çam Balının Kimyasal Profili

 

5. Kayseri İli Çiçek Balının Aroma Maddeleri Bileşimi

 

6. Lactobacillus casei’nin Sağlık Üzerine Etkileri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı

 

7. Gıda Biliminde Yeni Omik Teknolojileri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/