Cilt: 37 Sayı: 1, 1.02.2012

Yıl: 2012

Makaleler

 

1. Picralima Nitida Yağının Lipit Kompozisyonu ve Trigliserit Yapısı (İngilizce)

 

6. Dünyada Açlık Olgusu ve Çözüm Arayışları

 

7. Laktik Asit Bakterileri Tarafından Üretilen Antifungal Bileşenler

 

8. Dondurulmuş Ekmek Hamuru ve Son Ürün Kalitesinin İyileştirilmesinde Formül Bileşenlerinin Etkileri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/