Cilt: 36 Sayı: 5, 1.10.2011

Yıl: 2011

Makaleler

 

1. Çeşnili Zeytinyağlarının Duyusal Değerlendirilmesi (İngilizce)

 

2. Beyaz Kiraz Meyvesi (Starks Gold) Polifenol Oksidazının Karakterizasyonu (İngilizce)

 

5. Peyniraltı Suyunun Yoğurt Üretiminde Kullanım Olanakları

 

7. Gıdalarda Genetik Yapısı Değiştirilmiş Organizmaların (GDO) Belirlenmesi

 

8. Gıda Kaynaklı Enterokokların Gıda ve İnsan Sağlığı Yönünden Önemi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/