Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gamze Üçok
Dr. Öğr. Üyesi
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
8
2
Yayın
4
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
0000-0002-7692-9700
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Yayınlar
Farklı Ultrason Genlik Uygulamalarının Mısır Nişastası Jelleri Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Gamze Üçok
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1013135
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
387
0
FAVORİ
387
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel tarhana üretiminde kinoa ununun kullanımı
Yazarlar:
Gamze Üçok
,
Tekmile Cankurtaran
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.402350
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2196
0
FAVORİ
2196
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Geleneksel tarhana üretiminde kinoa ununun kullanımı
Yazarlar:
Gamze Üçok
,
Tekmile Cankurtaran
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.402350
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2196
7
ATIF
0
FAVORİ
2196
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat