Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tekmile Cankurtaran Kömürcü
Doç.
NECMETTIN ERBAKAN UNIVERSITY
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
12
6
Yayın
1
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
0000-0001-7281-209X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Gıda Bilimleri (Diğer)
Kurum
NECMETTIN ERBAKAN UNIVERSITY
Yayınlar
Yumurtalı ve Yumurtasız Formüle Edilen Madımak (Polygonum cognatum) Tozu İlaveli Eriştelerin Fonksiyonel İçeriği ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
Tekmile Cankurtaran Kömürcü
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.47112/neufmbd.2024.37
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
250
0
FAVORİ
250
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fındık Kabuğu İlavesinin Fonksiyonel Krakerlerin Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Tekmile Cankurtaran Kömürcü
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1222490
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
875
0
FAVORİ
875
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
POTANSİYEL BİR FONKSİYONEL GIDA OLARAK FARKLI TURP (RAPHANUS SATIVUS) ÇEŞİTLERİNE AİT TOZLARIN KİMYASAL VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Tekmile Cankurtaran Kömürcü
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23057
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
381
0
FAVORİ
381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Glutenli ve Glutensiz Bisküvilerin Kestane, Lüpen ve Balkabağı Unlarından Hazırlanan Kompozit Un ile Zenginleştirilmesi
Yazarlar:
Tekmile Cankurtaran Kömürcü
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1244653
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
327
0
FAVORİ
327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Use of Ancient Wheat (Einkorn and Emmer) to Improve the Nutritional and Functional Properties of Gevreks
Yazarlar:
Tekmile Cankurtaran
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1087050
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
572
0
FAVORİ
572
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel tarhana üretiminde kinoa ununun kullanımı
Yazarlar:
Gamze Üçok
,
Tekmile Cankurtaran
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.402350
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2192
0
FAVORİ
2192
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
POTANSİYEL BİR FONKSİYONEL GIDA OLARAK FARKLI TURP (RAPHANUS SATIVUS) ÇEŞİTLERİNE AİT TOZLARIN KİMYASAL VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Tekmile Cankurtaran Kömürcü
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23057
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
381
1
ATIF
0
FAVORİ
381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Use of Ancient Wheat (Einkorn and Emmer) to Improve the Nutritional and Functional Properties of Gevreks
Yazarlar:
Tekmile Cankurtaran
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1087050
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
572
1
ATIF
0
FAVORİ
572
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel tarhana üretiminde kinoa ununun kullanımı
Yazarlar:
Gamze Üçok
,
Tekmile Cankurtaran
,
Mustafa Kürşat Demir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.402350
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2192
7
ATIF
0
FAVORİ
2192
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat