Nermin BİLGİÇLİ Prof. Dr. Necmettin Erbakan Üniversitesi
Yayın 5 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 2
5 Yayın
0 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Yayınlar

0

FAVORİ

1307

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

3208

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Buğday Ununa Ozon Gazı Uygulamasının Un ve Ekmek Kalitesine Etkisi
Yazarlar: Muhammed Sami ELGÜN, Nermin BİLGİÇLİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647710
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1951

0

FAVORİ

1951

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Buğday Ununa Ozon Gazı Uygulamasının Un ve Ekmek Kalitesine Etkisi
Yazarlar: Muhammed Sami ELGÜN, Nermin BİLGİÇLİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647710
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1951

1

ATIF

0

FAVORİ

1951

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.