Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Diğer
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Nermin BİLGİÇLİ
Nermin BİLGİÇLİ
Prof. Dr.
Necmettin Erbakan Üniversitesi
0000-0001-5490-9824
Yayın
5
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
2
0000-0001-5490-9824
5
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurum
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Yayınlar
Glutenli ve Glutensiz Bisküvilerin Kestane, Lüpen ve Balkabağı Unlarından Hazırlanan Kompozit Un ile Zenginleştirilmesi
Yazarlar:
Tekmile CANKURTARAN KÖMÜRCÜ
,
Nermin BİLGİÇLİ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1244653
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
33
0
FAVORİ
33
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kepek katkılı ekstrüde mısır çerezinin besleyicilik ve fonksiyonel özelliklerinin araştırılması
Yazarlar:
Nazlı ŞAHİN
,
Nermin BİLGİÇLİ
,
Abdulvahit SAYASLAN
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21012
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1307
0
FAVORİ
1307
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tahıl benzeri ürünler: Bileşimi, beslenme-sağlık üzerine etkileri ve tahıl ürünlerinde kullanımı
Yazarlar:
Nermin BİLGİÇLİ
,
Nermin BİLGİÇLİ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20006
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3208
0
FAVORİ
3208
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Stabilizasyon İşlemleri Uygulanmış Buğday Ruşeymlerinin Depolama Özellikleri
Yazarlar:
Mustafa Kürşat DEMİR
,
Nermin BİLGİÇLİ
,
Selman TÜRKER
,
Berat DEMİR
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1075
0
FAVORİ
1075
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Buğday Ununa Ozon Gazı Uygulamasının Un ve Ekmek Kalitesine Etkisi
Yazarlar: Muhammed Sami ELGÜN,
Nermin BİLGİÇLİ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647710
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1951
0
FAVORİ
1951
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Food and Health
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Buğday Ununa Ozon Gazı Uygulamasının Un ve Ekmek Kalitesine Etkisi
Yazarlar: Muhammed Sami ELGÜN,
Nermin BİLGİÇLİ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647710
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1951
1
ATIF
0
FAVORİ
1951
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat