Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Berat Demir
Dr.
KONYA BAHRİ DAĞDAŞ ULUSLARARASI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Yayın
21
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
33
21
Yayın
1
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
33
TR Dizin Atıf
0000-0001-6102-2527
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller
Kurum
KONYA BAHRİ DAĞDAŞ ULUSLARARASI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Popüler Yayınları
Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Yağışa Dayalı Şartlarda Kalite ve Miksograf Parametreleri Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Seydi Aydoğan
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Berat Demir
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Sadi Gür
,
Seyfi Taner
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
374
0
ATIF
1
FAVORİ
374
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Development of functional bran-enriched bread with acceptable physical and sensory properties: combination of selected high fiber and polyphenol brans with strong flour wheat genotypes
Yazarlar:
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Seydi Aydoğan
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Berat Demir
,
Sadi Gür
,
Musa Türköz
,
Enes Yakışır
,
Ahmet Yemenicioğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1571158
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14
0
FAVORİ
14
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yetiştirme Koşullarının Tritikale Genotiplerinin Bazı Kalite Parametrelerine Etkilerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Berat Demir
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Seydi Aydoğan
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Sadi Gür
,
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Emel Ozer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Wheat Studies
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
144
0
FAVORİ
144
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Arpa (Hordeum vulgare L.) Çeşitlerinin Farklı Yıl ve Koşullardaki Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Seydi Aydoğan
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Berat Demir
,
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Sadi Gür
,
İbrahim Kara
,
Şah İsmail Cerit
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Wheat Studies
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
145
0
FAVORİ
145
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Different Protein Ratios on Other Quality Parameters in Bread Wheat Genotypes
Yazarlar:
Seydi Aydoğan
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Berat Demir
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Sadi Gür
,
Enes Yakışır
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bozok Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.59128/bojans.1410099
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
114
0
FAVORİ
114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tane İriliklerine Göre Sınıflandırılmış Buğday Çeşitlerine Ait Bazı Kalite Parametrelerinin Glutopeak Cihazıyla Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Berat Demir
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Seydi Aydoğan
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Sadi Gür
,
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Musa Türköz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.1410136
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
219
0
FAVORİ
219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Yulaf (Avena sativa spp.) Genotiplerinde Kalite Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Seydi Aydoğan
,
Berat Demir
,
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Sadi Gür
,
Sait Çeri
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Wheat Studies
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
285
0
FAVORİ
285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Çevre Koşullarının Buğdayda Zeleny Sedimantasyon ve Ekmek Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi
Yazarlar:
Seydi Aydoğan
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Berat Demir
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Sadi Gür
,
Seyfi Taner
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.1171568
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
344
0
FAVORİ
344
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Variation of Correlation Coefficients of Some Quality Parameters of Bread Wheat Grown in Different Conditions
Yazarlar:
Seydi Aydoğan
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Berat Demir
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Sadi Gür
,
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Enes Yakışır
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
293
0
FAVORİ
293
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Yulaf Hat ve Çeşitlerinin Konya Koşullarındaki Performanslarının Bazı Kalite Parametreleri Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Berat Demir
,
Mehmet Şahin
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Seydi Aydoğan
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Sait Çeri
,
Sadi Gür
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
298
0
FAVORİ
298
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Yağışa Dayalı Şartlarda Kalite ve Miksograf Parametreleri Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Seydi Aydoğan
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Berat Demir
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Sadi Gür
,
Seyfi Taner
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
374
1
FAVORİ
374
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yield and Some Morphological Properties of Lines Selected From Populations of Landraces Topbaş Wheat (Triticum compactum)
Yazarlar:
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Seydi Aydoğan
,
Meltem Yaşar
,
Birol Ercan
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Berat Demir
,
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Sadi Gür
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
209
0
FAVORİ
209
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Çevrelerde Yetiştirilen Bazı Arpa Genotiplerinin Fiziksel ve Kimyasal Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Seydi Aydoğan
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Berat Demir
,
İbrahim Kara
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.853337
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
780
0
FAVORİ
780
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konya koşullarında bazı kuru fasulye genotiplerinin kalite özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Seydi Aydoğan
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Berat Demir
,
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Sadi Gür
,
Ramazan Keleş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.674716
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1342
0
FAVORİ
1342
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yağışa Dayalı Koşullarda Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin (Triticum aestivum L.) Verim ve Bazı Kalite Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Seydi Aydoğan
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Berat Demir
,
Telat Yıldırım
, Sümeyra Hamzaoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.v23i53104.660925
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1843
0
FAVORİ
1843
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik buğday (Triticum aestivum) genotiplerinin gluten kalitesinin glutopik cihazı ile değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Seydi Aydoğan
,
Berat Demir
,
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Sadi Gür
,
Telat Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.657208
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1443
0
FAVORİ
1443
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Makarnalık ve Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kalite Özelliklerinin Araştırılması
Yazarlar:
Seydi Aydoğan
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Berat Demir
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Enes Yakışır
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.563954
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8227
0
FAVORİ
8227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sulu ve Kuru Koşullarda Yetiştirilen Makarnalık Buğday (Triticum durum L.) Genotiplerinde Bazı Kalite Özelliklerinin Miksograf Cihazı ile Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Berat Demir
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Seydi Aydoğan
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Sadi Gür
, Musa Türköz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18615/anadolu.660303
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
969
0
FAVORİ
969
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuru ve Sulu Şartlarda Yetiştirilen Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Farklı Reolojik Analiz Cihazları ile Kalite ve Teknolojik Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Seydi Aydoğan
,
Berat Demir
,
Sümeyra Hamzaoğlu
, Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez,
Sadi Gür
,
Enes Yakışır
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1207
0
FAVORİ
1207
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Stabilizasyon İşlemleri Uygulanmış Buğday Ruşeymlerinin Depolama Özellikleri
Yazarlar:
Mustafa Kürşat Demir
,
Nermin Bilgiçli
,
Selman Türker
,
Berat Demir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1439
0
FAVORİ
1439
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Çeşitlerinde Fizikokimyasal ve Reolojik Özelliklerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Seydi Aydoğan
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Mehmet Şahin
, Hande Önmez,
Berat Demir
,
Enes Yakışır
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8375
0
FAVORİ
8375
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Seydi Aydoğan
,
Aysun Göçmen Akçaçık
,
Mehmet Şahin
,
Berat Demir
, Hande Önmez, Musa Türköz,
Sait Çeri
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4575
0
FAVORİ
4575
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Ziraat Dergisi
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi
Bozok Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
European Food Science and Engineering
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
Wheat Studies
Ziraat Mühendisliği
Hakemlik
Wheat Studies
Yayınlar
Farklı Çevrelerde Yetiştirilen Bazı Arpa Genotiplerinin Fiziksel ve Kimyasal Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Seydi Aydoğan
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Berat Demir
,
İbrahim Kara
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.853337
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
780
2
ATIF
0
FAVORİ
780
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konya koşullarında bazı kuru fasulye genotiplerinin kalite özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Seydi Aydoğan
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Berat Demir
,
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Sadi Gür
,
Ramazan Keleş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.674716
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1342
2
ATIF
0
FAVORİ
1342
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yağışa Dayalı Koşullarda Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin (Triticum aestivum L.) Verim ve Bazı Kalite Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Seydi Aydoğan
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Berat Demir
,
Telat Yıldırım
, Sümeyra Hamzaoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.v23i53104.660925
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1843
7
ATIF
0
FAVORİ
1843
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik buğday (Triticum aestivum) genotiplerinin gluten kalitesinin glutopik cihazı ile değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Seydi Aydoğan
,
Berat Demir
,
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Sadi Gür
,
Telat Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.657208
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1443
2
ATIF
0
FAVORİ
1443
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Makarnalık ve Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kalite Özelliklerinin Araştırılması
Yazarlar:
Seydi Aydoğan
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Berat Demir
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Enes Yakışır
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.563954
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8227
2
ATIF
0
FAVORİ
8227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sulu ve Kuru Koşullarda Yetiştirilen Makarnalık Buğday (Triticum durum L.) Genotiplerinde Bazı Kalite Özelliklerinin Miksograf Cihazı ile Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Berat Demir
,
Mehmet Şahin
,
Aysun Göçmen Akçacık
,
Seydi Aydoğan
,
Sümeyra Hamzaoğlu
,
Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
,
Sadi Gür
, Musa Türköz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18615/anadolu.660303
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
969
2
ATIF
0
FAVORİ
969
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat