Seydi AYDOĞAN Yüksek Lisans KONYA BAHRİ DAĞDAŞ ULUSLARARASI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Yayın 36 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 44 TR Dizin Atıf 87
36 Yayın
1 Hakemlik
44 CrossRef Atıf
87 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Hububat Teknolojisi Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller

Kurum

KONYA BAHRİ DAĞDAŞ ULUSLARARASI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

Popüler Yayınları

Yayınlar

Tritikale Islah Materyalinin Bazı Kalite Özellikleri Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar: Seydi AYDOĞAN , Mehmet ŞAHİN, Aysun GÖÇMEN AKÇACIK , Berat DEMİR, Sümeyra HAMZAOĞLU, Emel ÖZER
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 362

0

FAVORİ

362

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

599

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sulu Koşullarda Yetiştirilen Makarnalık Buğday Islah Materyalinin Kalite Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Seydi AYDOĞAN , Mehmet ŞAHİN, Aysun GÖÇMEN AKÇACIK, Berat DEMİR, Sümeyra HAMZAOĞLU, Musa TÜRKÖZ
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 366

0

FAVORİ

366

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kışlık Yulaf (Avena sativa spp.) Genotiplerinin Verim ve Teknolojik Özellikleri Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi
Yazarlar: Mehmet ŞAHİN , Sait ÇERİ , Aysun GÖÇMEN AKÇACIK, Seydi AYDOĞAN , Sümeyra HAMZAOĞLU, Berat DEMİR
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 886

0

FAVORİ

886

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

431

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

541

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1457

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Verim ve Verim Öğeleri ile Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Seydi AYDOĞAN , Süleyman SOYLU
DOI: 10.21566/tarbitderg.323568
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15802

1

FAVORİ

15802

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yemlik Arpa Genotiplerinin Kalite Özellikleri Açısından Islah Programı Kapsamında Değerlendirilmesi
Yazarlar: Seydi AYDOĞAN , Mehmet ŞAHİN, Aysun GÖÇMEN AKÇACIK, Berat DEMİR, Sümeyra HAMZAOĞLU, İbrahim KARA
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 452

0

FAVORİ

452

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Verim Stabilitelerinin Parametrik ve Parametrik Olmayan Metotlarla Değerlendirilmesi
Yazarlar: Mehmet ŞAHİN, Aysun GÖÇMEN AKÇACIK, Seydi AYDOĞAN , Sümerya HAMZAOĞLU, Enes YAKIŞIR
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 728

0

FAVORİ

728

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Unlarında Farinograf Parametreleri ile Ekmek Hacmi ve Bazı Kalite Özellikleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar: Seydi AYDOĞAN , Mehmet ŞAHİN , Aysun GÖÇMEN AKÇACIK, Sümerya HAMZAOĞLU, Seyfi TANER
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3853

0

FAVORİ

3853

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makarnalık Buğday Islah Materyalinin Miksograf Parametreleri ile Değerlendirilmesi
Yazarlar: Mehmet ŞAHİN , Aysun GÖÇMEN AKÇACIK, Seydi AYDOĞAN , Sümerya HAMZAOĞLU, Musa TÜRKÖZ
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 951

0

FAVORİ

951

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Buğdayda Tohum İriliğinin Tane Verimi Bitki Boyu ve Bazı Kalite Unsurlarına Etkisi
Yazarlar: Seyfi TANER , Sait ÇERİ , Yüksel KAYA, Fevzi PARTİGÖÇ, Ramazan AYRANCI, Emel ÖZER, Seydi AYDOĞAN
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2835

0

FAVORİ

2835

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Kalite Değerlendirmesinde Miksolab Cihazının Kullanımı
DOI: 10.21566/tbmaed.29699
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2486

0

FAVORİ

2486

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İLERİ MAKARNALIK BUĞDAY HATLARININ FARKLI ÇEVRELERDE VERİM VE KALİTE ÖZELLİKLERİ YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Seydi AYDOĞAN , Mehmet ŞAHİN, Aysun AYCACIK, Musa TÜRKÖZ
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1125

0

FAVORİ

1125

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Tane Boyutunun Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Mehmet ŞAHİN , Aysun Göçmen AKÇACIK, Seydi AYDOĞAN , Emel ÖZER
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5144

0

FAVORİ

5144

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Ununda Ekmek Hacmi ile Bazı Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikler Arasındaki İlişkilerin Tespiti
Yazarlar: Mehmet ŞAHİN , Aysun GÖÇMEN AKÇACIK, Seydi AYDOĞAN , Berat DEMİR, Hande ÖNMEZ, Seyfi TANER
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2296

0

FAVORİ

2296

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Unlarında Alveograf, Farinograf ve Miksografta Ölçülen Reolojik Özellikler Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
Yazarlar: Seydi AYDOGAN , Aysun GÖÇMEN AKÇACIK, Mehmet ŞAHİN , Yüksel KAYA, Hasan KOÇ, Meltem Nisa GÖRGÜLÜ, Mehmet EKİCİ
Yayın Bilgisi: 2012 , Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12830

0

FAVORİ

12830

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

4384

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Verim ve Verim Öğeleri ile Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Seydi AYDOĞAN , Süleyman SOYLU
DOI: 10.21566/tarbitderg.323568
ATIF 26 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15802

26

ATIF

1

FAVORİ

15802

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Kalite Değerlendirmesinde Miksolab Cihazının Kullanımı
DOI: 10.21566/tbmaed.29699
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2486

3

ATIF

0

FAVORİ

2486

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.