avatar
Seydi Aydoğan Yüksek Lisans KONYA BAHRİ DAĞDAŞ ULUSLARARASI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Yayın 41 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 51 TR Dizin Atıf 138
41 Yayın
1 Hakemlik
51 CrossRef Atıf
138 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Hububat Teknolojisi Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller

Kurum

KONYA BAHRİ DAĞDAŞ ULUSLARARASI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

Popüler Yayınları

Yayınlar

Tritikale Islah Materyalinin Bazı Kalite Özellikleri Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar: Seydi Aydoğan , Mehmet Şahin, Aysun Göçmen Akçacık , Berat Demir, Sümeyra Hamzaoğlu, Emel Özer
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 470

0

470

0

754

Sulu Koşullarda Yetiştirilen Makarnalık Buğday Islah Materyalinin Kalite Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Seydi Aydoğan , Mehmet Şahin, Aysun Göçmen Akçacık, Berat Demir, Sümeyra Hamzaoğlu, Musa Türköz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 434

0

434

0

534

Kışlık Yulaf (Avena sativa spp.) Genotiplerinin Verim ve Teknolojik Özellikleri Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi
Yazarlar: Mehmet Şahin , Sait Çeri , Aysun Göçmen Akçacık, Seydi Aydoğan , Sümeyra Hamzaoğlu, Berat Demir
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1082

0

1082

0

649

0

1804

Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Verim ve Verim Öğeleri ile Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Seydi Aydoğan , Süleyman Soylu
DOI: 10.21566/tarbitderg.323568
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 17089

1

17089

Yemlik Arpa Genotiplerinin Kalite Özellikleri Açısından Islah Programı Kapsamında Değerlendirilmesi
Yazarlar: Seydi Aydoğan , Mehmet Şahin, Aysun Göçmen Akçacık, Berat Demir, Sümeyra Hamzaoğlu, İbrahim Kara
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 554

0

554

Bazı Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Verim Stabilitelerinin Parametrik ve Parametrik Olmayan Metotlarla Değerlendirilmesi
Yazarlar: Mehmet Şahin, Aysun Göçmen Akçacık, Seydi Aydoğan , Sümerya Hamzaoğlu, Enes Yakışır
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 817

0

817

Ekmeklik Buğday Unlarında Farinograf Parametreleri ile Ekmek Hacmi ve Bazı Kalite Özellikleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar: Seydi Aydoğan , Mehmet Şahin , Aysun Göçmen Akçacık, Sümerya Hamzaoğlu, Seyfi Taner
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4796

0

4796

Makarnalık Buğday Islah Materyalinin Miksograf Parametreleri ile Değerlendirilmesi
Yazarlar: Mehmet Şahin , Aysun Göçmen Akçacık, Seydi Aydoğan , Sümerya Hamzaoğlu, Musa Türköz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1063

0

1063

Buğdayda Tohum İriliğinin Tane Verimi Bitki Boyu ve Bazı Kalite Unsurlarına Etkisi
Yazarlar: Seyfi Taner , Sait Çeri , Yüksel Kaya, Fevzi Partigöç, Ramazan Ayrancı, Emel Özer, Seydi Aydoğan
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3235

0

3235

Ekmeklik Buğday Kalite Değerlendirmesinde Miksolab Cihazının Kullanımı
DOI: 10.21566/tbmaed.29699
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2950

0

2950

İLERİ MAKARNALIK BUĞDAY HATLARININ FARKLI ÇEVRELERDE VERİM VE KALİTE ÖZELLİKLERİ YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Seydi Aydoğan , Mehmet Şahin, Aysun Aycacık, Musa Türköz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1270

0

1270

Ekmeklik Buğday Tane Boyutunun Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Mehmet Şahin , Aysun Göçmen Akçacık, Seydi Aydoğan , Emel Özer
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5508

0

5508

Ekmeklik Buğday Ununda Ekmek Hacmi ile Bazı Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikler Arasındaki İlişkilerin Tespiti
Yazarlar: Mehmet Şahin , Aysun Göçmen Akçacık, Seydi Aydoğan , Berat Demir, Hande Önmez, Seyfi Taner
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2557

0

2557

Ekmeklik Buğday Unlarında Alveograf, Farinograf ve Miksografta Ölçülen Reolojik Özellikler Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
Yazarlar: Seydi Aydogan , Aysun Göçmen Akçacık, Mehmet Şahin , Yüksel Kaya, Hasan Koç, Meltem Nisa Görgülü, Mehmet Ekici
Yayın Bilgisi: 2012 , Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 14497

0

14497

0

4574

Yayınlar

Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Verim ve Verim Öğeleri ile Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Seydi Aydoğan , Süleyman Soylu
DOI: 10.21566/tarbitderg.323568
ATIF 29 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 17089

29

1

17089

Ekmeklik Buğday Kalite Değerlendirmesinde Miksolab Cihazının Kullanımı
DOI: 10.21566/tbmaed.29699
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2950

5

0

2950

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.