Mehmet ŞAHİN Yüksek Lisans Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Yayın 33 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 25 TR Dizin Atıf 53
33 Yayın
1 Hakemlik
25 CrossRef Atıf
53 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Hububat Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller

Kurum

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

Yayınlar

0

FAVORİ

1318

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kışlık Yulaf (Avena sativa spp.) Genotiplerinin Verim ve Teknolojik Özellikleri Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi
Yazarlar: Mehmet ŞAHİN , Sait ÇERİ , Aysun GÖÇMEN AKÇACIK, Seydi AYDOĞAN , Sümeyra HAMZAOĞLU, Berat DEMİR
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 886

0

FAVORİ

886

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

431

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

541

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1457

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

3890

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Orta Anadolu Sulu Koşullarında Bazı Kışlık Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Verim ve Kalite Performanslarının Belirlenmesi
Yazarlar: Mehmet ŞAHİN , Aysun GÖÇMEN AKÇACIK, Seydi AYDOĞAN, Enes YAKIŞIR
DOI: 10.21566/tarbitderg.279721
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1525

0

FAVORİ

1525

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday, Buğday Unu ve Kepek Protein Oranlarının Karşılaştırılması
Yazarlar: Mehmet ŞAHİN , Aysun GÖÇMEN AKÇACIK, Seydi AYDOĞAN, Sümeyra HAMZAOĞLU, Berat DEMİR, Fatih ÖZDEMİR
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6197

0

FAVORİ

6197

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makarnalık Buğday Islah Materyalinin Miksograf Parametreleri ile Değerlendirilmesi
Yazarlar: Mehmet ŞAHİN , Aysun GÖÇMEN AKÇACIK, Seydi AYDOĞAN , Sümerya HAMZAOĞLU, Musa TÜRKÖZ
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 951

0

FAVORİ

951

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Unlarında Farinograf Parametreleri ile Ekmek Hacmi ve Bazı Kalite Özellikleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar: Seydi AYDOĞAN , Mehmet ŞAHİN , Aysun GÖÇMEN AKÇACIK, Sümerya HAMZAOĞLU, Seyfi TANER
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3853

0

FAVORİ

3853

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Kalite Değerlendirmesinde Miksolab Cihazının Kullanımı
DOI: 10.21566/tbmaed.29699
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2486

0

FAVORİ

2486

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Tane Boyutunun Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Mehmet ŞAHİN , Aysun Göçmen AKÇACIK, Seydi AYDOĞAN , Emel ÖZER
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5144

0

FAVORİ

5144

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Ununda Ekmek Hacmi ile Bazı Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikler Arasındaki İlişkilerin Tespiti
Yazarlar: Mehmet ŞAHİN , Aysun GÖÇMEN AKÇACIK, Seydi AYDOĞAN , Berat DEMİR, Hande ÖNMEZ, Seyfi TANER
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2296

0

FAVORİ

2296

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Unlarında Alveograf, Farinograf ve Miksografta Ölçülen Reolojik Özellikler Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
Yazarlar: Seydi AYDOGAN , Aysun GÖÇMEN AKÇACIK, Mehmet ŞAHİN , Yüksel KAYA, Hasan KOÇ, Meltem Nisa GÖRGÜLÜ, Mehmet EKİCİ
Yayın Bilgisi: 2012 , Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12830

0

FAVORİ

12830

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

4384

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1757

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

2

ATIF

0

FAVORİ

1318

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Orta Anadolu Sulu Koşullarında Bazı Kışlık Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Verim ve Kalite Performanslarının Belirlenmesi
Yazarlar: Mehmet ŞAHİN , Aysun GÖÇMEN AKÇACIK, Seydi AYDOĞAN, Enes YAKIŞIR
DOI: 10.21566/tarbitderg.279721
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1525

5

ATIF

0

FAVORİ

1525

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Kalite Değerlendirmesinde Miksolab Cihazının Kullanımı
DOI: 10.21566/tbmaed.29699
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2486

3

ATIF

0

FAVORİ

2486

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.