Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
Doktora
KONYA BAHRİ DAĞDAŞ ULUSLARARASI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
0000-0002-8209-0796
Yayın
19
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
18
TR Dizin Atıf
3
0000-0002-8209-0796
19
Yayın
0
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller
Kurum
KONYA BAHRİ DAĞDAŞ ULUSLARARASI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Popüler Yayınları
Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Yağışa Dayalı Şartlarda Kalite ve Miksograf Parametreleri Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Seydi AYDOĞAN
,
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Berat DEMİR
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Çiğdem MECİTOĞLU GÜÇBİLMEZ
,
Sadi GÜR
,
Seyfi TANER
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
217
0
ATIF
1
FAVORİ
217
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Yulaf (Avena sativa spp.) Genotiplerinde Kalite Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Seydi AYDOĞAN
,
Berat DEMİR
,
Çiğdem MECİTOĞLU GÜÇBİLMEZ
,
Sadi GÜR
,
Sait ÇERİ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Wheat Studies
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
103
0
FAVORİ
103
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Variation of Correlation Coefficients of Some Quality Parameters of Bread Wheat Grown in Different Conditions
Yazarlar:
Seydi AYDOĞAN
,
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Berat DEMİR
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Sadi GÜR
,
Çiğdem MECİTOĞLU GÜÇBİLMEZ
,
Enes YAKIŞIR
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
137
0
FAVORİ
137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Çevre Koşullarının Buğdayda Zeleny Sedimantasyon ve Ekmek Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi
Yazarlar:
Seydi AYDOĞAN
,
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Berat DEMİR
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Çiğdem MECİTOĞLU GÜÇBİLMEZ
,
Sadi GÜR
,
Seyfi TANER
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.1171568
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
116
0
FAVORİ
116
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Yulaf Hat ve Çeşitlerinin Konya Koşullarındaki Performanslarının Bazı Kalite Parametreleri Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Berat DEMİR
,
Mehmet ŞAHİN
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Seydi AYDOĞAN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Sait ÇERİ
,
Sadi GÜR
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
171
0
FAVORİ
171
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yield and Some Morphological Properties of Lines Selected From Populations of Landraces Topbaş Wheat (Triticum compactum)
Yazarlar:
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Seydi AYDOĞAN
,
Meltem YAŞAR
,
Birol ERCAN
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Berat DEMİR
,
Çiğdem MECİTOĞLU GÜÇBİLMEZ
,
Sadi GÜR
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
123
0
FAVORİ
123
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Yağışa Dayalı Şartlarda Kalite ve Miksograf Parametreleri Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Seydi AYDOĞAN
,
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Berat DEMİR
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Çiğdem MECİTOĞLU GÜÇBİLMEZ
,
Sadi GÜR
,
Seyfi TANER
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
217
1
FAVORİ
217
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Çevrelerde Yetiştirilen Bazı Arpa Genotiplerinin Fiziksel ve Kimyasal Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Seydi AYDOĞAN
,
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Berat DEMİR
,
İbrahim KARA
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.853337
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
589
0
FAVORİ
589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tritikale Islah Materyalinin Bazı Kalite Özellikleri Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Seydi AYDOĞAN
, Mehmet ŞAHİN,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
, Berat DEMİR, Sümeyra HAMZAOĞLU, Emel ÖZER
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
364
0
FAVORİ
364
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konya koşullarında bazı kuru fasulye genotiplerinin kalite özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Seydi AYDOĞAN
,
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Berat DEMİR
,
Çiğdem MECİTOĞLU GÜÇBİLMEZ
,
Sadi GÜR
,
Ramazan KELEŞ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.674716
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1062
0
FAVORİ
1062
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yağışa Dayalı Koşullarda Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin (Triticum aestivum L.) Verim ve Bazı Kalite Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Seydi AYDOĞAN
,
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Berat DEMİR
,
Telat YILDIRIM
, Sümeyra HAMZAOĞLU
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.v23i53104.660925
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1392
0
FAVORİ
1392
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik buğday (Triticum aestivum) genotiplerinin gluten kalitesinin glutopik cihazı ile değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Seydi AYDOĞAN
,
Berat DEMİR
,
Çiğdem MECİTOĞLU GÜÇBİLMEZ
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Sadi GÜR
,
Telat YILDIRIM
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.657208
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1196
0
FAVORİ
1196
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Makarnalık ve Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kalite Özelliklerinin Araştırılması
Yazarlar:
Seydi AYDOĞAN
,
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Berat DEMİR
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Enes YAKIŞIR
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.563954
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6626
0
FAVORİ
6626
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sulu ve Kuru Koşullarda Yetiştirilen Makarnalık Buğday (Triticum durum L.) Genotiplerinde Bazı Kalite Özelliklerinin Miksograf Cihazı ile Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Berat DEMİR
,
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Seydi AYDOĞAN
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Çiğdem MECİTOĞLU GÜÇBİLMEZ
,
Sadi GÜR
, Musa TÜRKÖZ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18615/anadolu.660303
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
757
0
FAVORİ
757
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuru ve Sulu Şartlarda Yetiştirilen Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Farklı Reolojik Analiz Cihazları ile Kalite ve Teknolojik Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Seydi AYDOĞAN
,
Berat DEMİR
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
, Çiğdem MECİTOĞLU GÜÇBİLMEZ,
Sadi GÜR
,
Enes YAKIŞIR
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1006
0
FAVORİ
1006
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Kalite Değerlendirmesinde Miksolab Cihazının Kullanımı
Yazarlar:
Mehmet ŞAHİN
,
Seydi AYDOĞAN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
, Sümerya HAMZAOĞLU
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21566/tbmaed.29699
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2490
0
FAVORİ
2490
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Çeşitlerinde Fizikokimyasal ve Reolojik Özelliklerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Seydi AYDOĞAN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Mehmet ŞAHİN
, Hande ÖNMEZ,
Berat DEMİR
,
Enes YAKIŞIR
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7652
0
FAVORİ
7652
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Seydi AYDOĞAN
,
Aysun Göçmen Akçaçık
,
Mehmet Şahin
,
Berat Demir
, Hande Önmez, Musa Türköz,
Sait ÇERİ
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4385
0
FAVORİ
4385
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğdayda Bazı Kalite Özellikleri ile Miksograf Parametleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
Yazarlar:
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Seydi AYDOĞAN
,
Seyfi TANER
, Ramazan AYRANCI
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2371
0
FAVORİ
2371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday (T. aestivum L.) Genotiplerinde Verim ve Bazı Kalite Özellikleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar:
Seydi AYDOĞAN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Mehmet ŞAHİN
, Yüksel KAYA
Yayın Bilgisi: 2007 ,
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1904
0
FAVORİ
1904
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Ziraat Dergisi
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
Wheat Studies
Ziraat Mühendisliği
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Farklı Çevrelerde Yetiştirilen Bazı Arpa Genotiplerinin Fiziksel ve Kimyasal Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Seydi AYDOĞAN
,
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Berat DEMİR
,
İbrahim KARA
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.853337
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
589
1
ATIF
0
FAVORİ
589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konya koşullarında bazı kuru fasulye genotiplerinin kalite özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Seydi AYDOĞAN
,
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Berat DEMİR
,
Çiğdem MECİTOĞLU GÜÇBİLMEZ
,
Sadi GÜR
,
Ramazan KELEŞ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.674716
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1062
2
ATIF
0
FAVORİ
1062
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yağışa Dayalı Koşullarda Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin (Triticum aestivum L.) Verim ve Bazı Kalite Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Seydi AYDOĞAN
,
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Berat DEMİR
,
Telat YILDIRIM
, Sümeyra HAMZAOĞLU
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.v23i53104.660925
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1392
7
ATIF
0
FAVORİ
1392
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik buğday (Triticum aestivum) genotiplerinin gluten kalitesinin glutopik cihazı ile değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Seydi AYDOĞAN
,
Berat DEMİR
,
Çiğdem MECİTOĞLU GÜÇBİLMEZ
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Sadi GÜR
,
Telat YILDIRIM
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.657208
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1196
1
ATIF
0
FAVORİ
1196
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Makarnalık ve Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kalite Özelliklerinin Araştırılması
Yazarlar:
Seydi AYDOĞAN
,
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Berat DEMİR
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Enes YAKIŞIR
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.563954
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6626
2
ATIF
0
FAVORİ
6626
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sulu ve Kuru Koşullarda Yetiştirilen Makarnalık Buğday (Triticum durum L.) Genotiplerinde Bazı Kalite Özelliklerinin Miksograf Cihazı ile Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Berat DEMİR
,
Mehmet ŞAHİN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
,
Seydi AYDOĞAN
,
Sümeyra HAMZAOĞLU
,
Çiğdem MECİTOĞLU GÜÇBİLMEZ
,
Sadi GÜR
, Musa TÜRKÖZ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18615/anadolu.660303
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
757
2
ATIF
0
FAVORİ
757
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Kalite Değerlendirmesinde Miksolab Cihazının Kullanımı
Yazarlar:
Mehmet ŞAHİN
,
Seydi AYDOĞAN
,
Aysun GÖÇMEN AKÇACIK
, Sümerya HAMZAOĞLU
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21566/tbmaed.29699
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2490
3
ATIF
0
FAVORİ
2490
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat