Aysun GÖÇMEN AKÇACIK Doktora KONYA BAHRİ DAĞDAŞ ULUSLARARASI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Yayın 19 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 18 TR Dizin Atıf 3
19 Yayın
0 Hakemlik
18 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller

Kurum

KONYA BAHRİ DAĞDAŞ ULUSLARARASI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

Yayınlar

Tritikale Islah Materyalinin Bazı Kalite Özellikleri Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar: Seydi AYDOĞAN , Mehmet ŞAHİN, Aysun GÖÇMEN AKÇACIK , Berat DEMİR, Sümeyra HAMZAOĞLU, Emel ÖZER
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 364

0

FAVORİ

364

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğday Kalite Değerlendirmesinde Miksolab Cihazının Kullanımı
DOI: 10.21566/tbmaed.29699
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2490

0

FAVORİ

2490

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

4385

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Ekmeklik Buğday Kalite Değerlendirmesinde Miksolab Cihazının Kullanımı
DOI: 10.21566/tbmaed.29699
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2490

3

ATIF

0

FAVORİ

2490

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.