avatar
Abdulkerim Hatipoğlu Doç. Dr. Mardin Artuklu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Yayın 12 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 30
12 Yayın
5 Hakemlik
30 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Nanoteknoloji Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

Mardin Artuklu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Yayınlar

0

2298

0

1369

0

1627

Diyarbakır'da geleneksel yöntemlerle üretilen örgü peynirlerinde aflatoksin M1 düzeylerinin elisa metodu ile belirlenmesi
Yazarlar: Omer Faruk Yesıl, Abdulkerim Hatıpoglu , Aydin Vural, Mehmet Emin Erkan, Abdunnasir Yıldız
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 282

0

282

Yayınlar

6

0

2298

2

0

621

8

0

1354

1

0

1369

3

0

1627

2

0

625

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.