Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Abdulkerim Hatipoğlu
Doç. Dr.
Mardin Artuklu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Yayın
12
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
36
12
Yayın
6
Hakemlik
36
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Nanoteknoloji
Gıda Bilimleri
Süt Teknolojisi
Kurum
Mardin Artuklu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Yayınlar
Anticancer Activities of Zinc Oxide Nanoparticles (ZnONPs) Synthesized from Mentha longifolia L. Leaf Extract
Yazarlar:
Polat İpek
,
Mehmet Fırat Baran
,
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Ayşe Baran
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1357481
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
235
0
FAVORİ
235
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biosynthesis of silver nanoparticles from Arum dioscoridis plant leaf aqueous extract: anticancer and antimicrobial properties
Yazarlar:
Polat İpek
,
Mehmet Fırat Baran
,
Reşit Yıldız
,
Abdulkerim Hatipoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2023.2.18
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
556
0
FAVORİ
556
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gümüş Nanopartiküllerin Yeşil Sentezi ve Bazı Gıda Patojenleri Üzerindeki Antimikrobiyal Etkileri
Yazarlar:
Abdulkerim Hatipoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.970654
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3108
0
FAVORİ
3108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Characterization of Silver Nanoparticles Synthesized From Prunus spinosa Fruit and Determination of Antimicrobial Effects on Some Food Pathogens
Yazarlar:
Mehmet Nuri Atalar
,
Ayşe Baran
,
Abdulkerim Hatipoğlu
,
M.firat Baran
,
Ömer Yavuz
,
Necmettin Aktepe
,
Cumali Keskin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1040082
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
789
0
FAVORİ
789
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alıç (Crataegus monogyna) Meyve Özütünden Altın Nanopartiküllerin Sentezi ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Ayşe Baran
,
Abdulkerim Hatipoğlu
,
M.firat Baran
,
Necmettin Aktepe
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1040122
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
848
0
FAVORİ
848
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Abelmoschus esculentus yaprağı kullanılarak gümüş nanopartiküllerin yeşil sentezi ve bazı gıda patojenleri üzerindeki antimikrobiyal etkileri
Yazarlar:
Abdulkerim Hatipoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17474/artvinofd.971246
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1814
0
FAVORİ
1814
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Küçük Aile İşletmelerinde Üretilen Diyarbakır Örgü Peynirinin Bileşim ve Bazı Biyokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35414/akufemubid.870324
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
471
0
FAVORİ
471
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyarbakır Örgü peyniri üretiminde kullanılan sütün bazı özellikleri ile peynir üretim prosesinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.762642
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1675
0
FAVORİ
1675
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnsan Sağlığı Esaslı Ekmeklik Buğday Kalite Yaklaşımları
Yazarlar:
Hasan Kılıç
,
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Mehmet Şahin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18586/msufbd.881281
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2040
0
FAVORİ
2040
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Diyarbakır Örgü Peynirinin Tekstürel Özellikleri ve Mikrobiyal Florasının Depolama Periyodu Boyunca Değişimi
Yazarlar:
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.700363
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
756
0
FAVORİ
756
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyarbakır’da Tüketime Sunulan Süt ve Ürünlerinde Aflatoksin M1 düzeylerinin ELISA ile Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Ömer Faruk Yeşil
,
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Abdunnasır Yıldız
,
Aydın Vural
,
Mehmet Emin Erkan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.498862
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1844
0
FAVORİ
1844
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyarbakır'da geleneksel yöntemlerle üretilen örgü peynirlerinde aflatoksin M1 düzeylerinin elisa metodu ile belirlenmesi
Yazarlar: Omer Faruk Yesıl,
Abdulkerim Hatıpoglu
, Aydin Vural, Mehmet Emin Erkan, Abdunnasir Yıldız
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
353
0
FAVORİ
353
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Akademik Ziraat Dergisi
Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Artuklu International Journal of Health Sciences
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Biosynthesis of silver nanoparticles from Arum dioscoridis plant leaf aqueous extract: anticancer and antimicrobial properties
Yazarlar:
Polat İpek
,
Mehmet Fırat Baran
,
Reşit Yıldız
,
Abdulkerim Hatipoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2023.2.18
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
556
3
ATIF
0
FAVORİ
556
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gümüş Nanopartiküllerin Yeşil Sentezi ve Bazı Gıda Patojenleri Üzerindeki Antimikrobiyal Etkileri
Yazarlar:
Abdulkerim Hatipoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.970654
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3108
7
ATIF
0
FAVORİ
3108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Characterization of Silver Nanoparticles Synthesized From Prunus spinosa Fruit and Determination of Antimicrobial Effects on Some Food Pathogens
Yazarlar:
Mehmet Nuri Atalar
,
Ayşe Baran
,
Abdulkerim Hatipoğlu
,
M.firat Baran
,
Ömer Yavuz
,
Necmettin Aktepe
,
Cumali Keskin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1040082
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
789
4
ATIF
0
FAVORİ
789
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alıç (Crataegus monogyna) Meyve Özütünden Altın Nanopartiküllerin Sentezi ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Ayşe Baran
,
Abdulkerim Hatipoğlu
,
M.firat Baran
,
Necmettin Aktepe
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1040122
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
848
4
ATIF
0
FAVORİ
848
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Abelmoschus esculentus yaprağı kullanılarak gümüş nanopartiküllerin yeşil sentezi ve bazı gıda patojenleri üzerindeki antimikrobiyal etkileri
Yazarlar:
Abdulkerim Hatipoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17474/artvinofd.971246
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1814
8
ATIF
0
FAVORİ
1814
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyarbakır Örgü peyniri üretiminde kullanılan sütün bazı özellikleri ile peynir üretim prosesinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.762642
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1675
1
ATIF
0
FAVORİ
1675
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnsan Sağlığı Esaslı Ekmeklik Buğday Kalite Yaklaşımları
Yazarlar:
Hasan Kılıç
,
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Mehmet Şahin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18586/msufbd.881281
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2040
4
ATIF
0
FAVORİ
2040
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Diyarbakır Örgü Peynirinin Tekstürel Özellikleri ve Mikrobiyal Florasının Depolama Periyodu Boyunca Değişimi
Yazarlar:
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.700363
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
756
2
ATIF
0
FAVORİ
756
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyarbakır’da Tüketime Sunulan Süt ve Ürünlerinde Aflatoksin M1 düzeylerinin ELISA ile Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Ömer Faruk Yeşil
,
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Abdunnasır Yıldız
,
Aydın Vural
,
Mehmet Emin Erkan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.498862
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1844
3
ATIF
0
FAVORİ
1844
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat