Süleyman Soylu profil resmi
Süleyman Soylu SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 22 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 10
22 Yayın
9 Hakemlik
10 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller

Kurum

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Buğday ve Un Kalitesinin Sektörel Açıdan Değerlendirilmesi
Yazarlar: Nermin Bilgiçli, Süleyman Soylu
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13234

0

1

13234

0

1

457

Yayınlar

0

968

1

457

0

552

0

912

0

830

0

3209

Tritordeum Hat ve Çeşitlerinin Konya Sulu ve Kuru Şartlarına Adaptasyonunun Belirlenmesi
Yazarlar: Fevzi Küçük, Bayram Sade, Süleyman Soylu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 923

0

923

Buğday ve Un Kalitesinin Sektörel Açıdan Değerlendirilmesi
Yazarlar: Nermin Bilgiçli, Süleyman Soylu
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13234

1

13234

0

1344

Yayınlar

2

0

552

1

0

912