Süleyman Soylu profil resmi
Süleyman Soylu SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 22 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 8
22 Yayın
9 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller

Kurum

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Buğday ve Un Kalitesinin Sektörel Açıdan Değerlendirilmesi
Yazarlar: Nermin Bilgiçli, Süleyman Soylu
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12385

0

1

12385

0

1

336

Yayınlar

0

802

1

336

0

417

0

809

0

670

0

2966

Tritordeum Hat ve Çeşitlerinin Konya Sulu ve Kuru Şartlarına Adaptasyonunun Belirlenmesi
Yazarlar: Fevzi Küçük, Bayram Sade, Süleyman Soylu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 831

0

831

Buğday ve Un Kalitesinin Sektörel Açıdan Değerlendirilmesi
Yazarlar: Nermin Bilgiçli, Süleyman Soylu
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12385

1

12385

0

1211

Yayınlar

1

0

417

1

0

809

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.