Süleyman Soylu profil resmi
Süleyman Soylu SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 22 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 7
22 Yayın
9 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller

Kurum

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Buğday ve Un Kalitesinin Sektörel Açıdan Değerlendirilmesi
Yazarlar: Nermin Bilgiçli, Süleyman Soylu
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11579

0

1

11579

0

1

290

Yayınlar

0

615

1

290

0

365

0

745

0

611

0

2799

Tritordeum Hat ve Çeşitlerinin Konya Sulu ve Kuru Şartlarına Adaptasyonunun Belirlenmesi
Yazarlar: Fevzi Küçük, Bayram Sade, Süleyman Soylu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 782

0

782

Buğday ve Un Kalitesinin Sektörel Açıdan Değerlendirilmesi
Yazarlar: Nermin Bilgiçli, Süleyman Soylu
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11579

1

11579

0

1125

Yayınlar

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.