Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Abdulvahit Sayaslan
Prof. Dr.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi
Yayın
10
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
6
10
Yayın
13
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurum
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi
Popüler Yayınları
Tahıl ve pseudotahıllar’da diyet lifi ve sağlık üzerine etkileri
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Özlem Akpinar
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.1067566
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1763
0
ATIF
1
FAVORİ
1763
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Glu-A3b allelinin rekombinant kendilenmiş hat popülasyonunda ekmeklik buğdayın gluten kalitesi üzerinde önemli bir etkisi vardır
Yazarlar:
Nevzat Aydın
,
Abdulvahit Sayaslan
,
Bedrettin Demir
,
Cemile Çıbık Sarı
,
Erdinc Savaslı
,
Oğuz Önder
,
Cemal Şermet
,
Şinasi Orhan
, Lütfi Demir,
Mesut Ersin Sönmez
,
Tuğba Güleç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anatolian Journal of Botany
DOI: 10.30616/ajb.1421220
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
238
0
FAVORİ
238
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Fermentation Temperature and Time on Chickpea-Initiated Sourdough Production
Yazarlar:
Nazlı Şahin
,
Raziye Durmaz
,
Mehmet Koyuncu
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
249
0
FAVORİ
249
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1RS.1BLÇavdar translokasyonunun ekmeklik buğdayda (Triticum aestivum L.) tane ve kepek İçeriğine Etkileri
Yazarlar:
Nevzat Aydın
,
Bedrettin Demir
,
Abdulvahit Sayaslan
,
Özge Doğanay Erbaş Köse
,
Tuğba Güleç
,
Cemal Şermet
,
Erdinç Savaşlı
,
Mesut Ersin Sönmez
,
Mehmet Koyuncu
,
Zeki Mut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.1380533
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
185
0
FAVORİ
185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekstrüzyon Teknolojisi ve Buğday Öğütme Yan Ürünlerinin Ekstrüde Gıda Üretiminde Kullanımı
Yazarlar:
Nazlı Şahin
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1089981
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1081
0
FAVORİ
1081
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tahıl ve pseudotahıllar’da diyet lifi ve sağlık üzerine etkileri
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Özlem Akpinar
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.1067566
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1763
1
FAVORİ
1763
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KEPEK FRAKSİYONLARININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Özlem Akpinar
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
872
0
FAVORİ
872
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğdayda Geliştirilen Rekombinant Kendilenmiş Hat Populasyonunda Kalite Özellikleri İçin Fenotipik ve Genotipik Değişim
Yazarlar:
Nevzat Aydın
,
Bedrettin Demir
,
Tuğba Güleç
,
Cemal Şermet
,
Hasan Orhan Bayramoğlu
,
Abdulvahit Sayaslan
,
Zeki Mut
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.916699
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
599
0
FAVORİ
599
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kepek katkılı ekstrüde mısır çerezinin besleyicilik ve fonksiyonel özelliklerinin araştırılması
Yazarlar:
Nazlı Şahin
,
Nermin Bilgiçli
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21012
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1925
0
FAVORİ
1925
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kavrulmuş Tüm Tane Çerez Gıdaların Antioksidan Özellikleri ve Kavurma İşleminin Etkileri
Yazarlar: Aysun Oğuz,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.612869
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1371
0
FAVORİ
1371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Glutensiz Ekmekte Nohut Mayası Kullanımının Etkileri
Yazarlar:
Nazlı Şahin
,
Mehmet Koyuncu
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3307
0
FAVORİ
3307
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Anatolian Journal of Botany
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Hakemlik
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Anatolian Journal of Botany
Bütünleyici ve Anadolu Tıbbı Dergisi
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Yayınlar
Ekstrüzyon Teknolojisi ve Buğday Öğütme Yan Ürünlerinin Ekstrüde Gıda Üretiminde Kullanımı
Yazarlar:
Nazlı Şahin
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1089981
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1081
1
ATIF
0
FAVORİ
1081
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KEPEK FRAKSİYONLARININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Özlem Akpinar
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22019
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
872
2
ATIF
0
FAVORİ
872
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kavrulmuş Tüm Tane Çerez Gıdaların Antioksidan Özellikleri ve Kavurma İşleminin Etkileri
Yazarlar: Aysun Oğuz,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.612869
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1371
3
ATIF
0
FAVORİ
1371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat