Abdulvahit Sayaslan profil resmi
Abdulvahit Sayaslan Prof. Dr. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 11 CrossRef Atıf 5
10 Yayın
11 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi

Popüler Yayınları

Tahıl ve pseudotahıllar’da diyet lifi ve sağlık üzerine etkileri
DOI: 10.17714/gumusfenbil.1067566
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1553

0

1

1553

Yayınlar

0

831

1

1553

FARKLI KEPEK FRAKSİYONLARININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22019
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 779

0

779

0

1731

Kavrulmuş Tüm Tane Çerez Gıdaların Antioksidan Özellikleri ve Kavurma İşleminin Etkileri
Yazarlar: Aysun Oğuz, Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.612869
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1263

0

1263

0

3167

Yayınlar

FARKLI KEPEK FRAKSİYONLARININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22019
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 779

2

0

779

Kavrulmuş Tüm Tane Çerez Gıdaların Antioksidan Özellikleri ve Kavurma İşleminin Etkileri
Yazarlar: Aysun Oğuz, Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.612869
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1263

3

0

1263

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.