Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Cingöz
Dr. Öğr. Üyesi
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
2
7
Yayın
15
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0003-0958-2679
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
fonksiyonel gıdalar
Gıda Mühendisliğinde Yapay Zeka Uygulamaları
Ekmek Teknolojisi
Glütensiz Ürünler
Kurum
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Tahıl ve pseudotahıllar’da diyet lifi ve sağlık üzerine etkileri
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Özlem Akpinar
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.1067566
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1813
0
ATIF
1
FAVORİ
1813
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Determination of Rheological and Chemical Properties of Hemp, Rosehip Seed and Safflower Flours
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Nazlı Şahin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1178258
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
802
0
FAVORİ
802
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vişne Çekirdeği Protein Konsantresi Tozu İlavesinin Glutensiz Baton Keklerin Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Ali Cingöz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382925
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
572
0
FAVORİ
572
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tahıl ve pseudotahıllar’da diyet lifi ve sağlık üzerine etkileri
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Özlem Akpinar
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.1067566
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1813
1
FAVORİ
1813
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bal Kabağı Bazlı Karışık Meyve Nektarı Üretimi
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Aslihan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
587
0
FAVORİ
587
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Rheological Properties of Alternative Flour Substituted Doughs
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Tarık Yörükoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1141895
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
402
0
FAVORİ
402
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyabetik Bal Kabağı (Cucurbita moschata Duch.) Marmelatı Üretimi
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Aslihan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
DOI: 10.46592/turkager.1077320
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
589
0
FAVORİ
589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KEPEK FRAKSİYONLARININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Özlem Akpinar
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
880
0
FAVORİ
880
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Black Sea Journal of Agriculture
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Editörlük
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
Editör Yardımcısı
Hakemlik
Black Sea Journal of Agriculture
Black Sea Journal of Engineering and Science
Black Sea Journal of Health Science
Eurasian Journal of Biological and Chemical Sciences
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of New Results in Science
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Yayınlar
Determination of Rheological Properties of Alternative Flour Substituted Doughs
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Tarık Yörükoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1141895
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
402
1
ATIF
0
FAVORİ
402
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KEPEK FRAKSİYONLARININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Özlem Akpinar
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22019
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
880
2
ATIF
0
FAVORİ
880
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat