Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aslihan Demirdöven
Prof. Dr.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
Yayın
11
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
23
11
Yayın
10
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
23
TR Dizin Atıf
0000-0003-1246-9132
16021309900
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Teknolojileri
Kurum
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
Popüler Yayınları
Gıda Ambalajlamada Güncel Uygulamalar: Modifiye Atmosfer, Aktif, Akıllı ve Nanoteknolojik Ambalajlama Uygulamaları
Yazarlar:
Şeyda Karagöz
,
Aslıhan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11746
0
ATIF
2
FAVORİ
11746
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Compositae ve Liliales Familyalarına Ait Bazı Bitkilerin İnülin İçerikleri ile Fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Emrah Oral
,
Aslihan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
143
0
FAVORİ
143
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Use of Medical Foods to Fight Chronic Diseases: A Narrative Review
Yazarlar:
Hilal Meral
,
Aslihan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1357154
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1386
0
FAVORİ
1386
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİMON KABUKLARINDAN KAROTENOİDLERİN YEŞİL EKSTRAKSİYONU
Yazarlar:
Hilal Meral
,
Aslihan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24039
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
438
0
FAVORİ
438
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bal Kabağı Bazlı Karışık Meyve Nektarı Üretimi
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Aslihan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
947
0
FAVORİ
947
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyabetik Bal Kabağı (Cucurbita moschata Duch.) Marmelatı Üretimi
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Aslihan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
DOI: 10.46592/turkager.1077320
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
769
0
FAVORİ
769
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aljinat Bazlı Yenilebilir Kaplama Uygulamalarının Minimal İşlem Görmüş Kavun Dilimlerinin Fizikokimyasal Kalitesine Etkileri
Yazarlar:
Bengü Demir
,
Aslihan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
DOI: 10.46592/turkager.1086203
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
533
0
FAVORİ
533
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDANIN ÖZELLEŞTİRİLMESİ VE DETAYLANDIRILMASINDA ÜÇ BOYUTLU (3D) YAZICININ KULLANIMI
Yazarlar:
Hilal Meral
,
Aslihan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21112
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2497
0
FAVORİ
2497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sodyum Aljinat Kaplama Uygulamalarının Az İşlem Görmüş Elma Kalitesine Etkileri
Yazarlar:
Şeyda Karagöz
,
Aslihan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1364
0
FAVORİ
1364
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL VE ULTRASONİK YÖNTEMLERLE VİŞNE POSASI ANTOSİYANİNLERİNİN EKSTRAKSİYONU
Yazarlar:
Aslihan Demirdöven
,
Kader Tokatlı
, Yeter Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20119
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1665
0
FAVORİ
1665
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Stevia rebaudiana Bitkisinin Tatlandırıcı, Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar:
Şeyda Karagöz
,
Aslıhan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505522
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
18019
0
FAVORİ
18019
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Ambalajlamada Güncel Uygulamalar: Modifiye Atmosfer, Aktif, Akıllı ve Nanoteknolojik Ambalajlama Uygulamaları
Yazarlar:
Şeyda Karagöz
,
Aslıhan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11746
2
FAVORİ
11746
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Kurul Üyeliği
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Hakemlik
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Yayınlar
LİMON KABUKLARINDAN KAROTENOİDLERİN YEŞİL EKSTRAKSİYONU
Yazarlar:
Hilal Meral
,
Aslihan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24039
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
438
2
ATIF
0
FAVORİ
438
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aljinat Bazlı Yenilebilir Kaplama Uygulamalarının Minimal İşlem Görmüş Kavun Dilimlerinin Fizikokimyasal Kalitesine Etkileri
Yazarlar:
Bengü Demir
,
Aslihan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
DOI: 10.46592/turkager.1086203
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
533
1
ATIF
0
FAVORİ
533
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL VE ULTRASONİK YÖNTEMLERLE VİŞNE POSASI ANTOSİYANİNLERİNİN EKSTRAKSİYONU
Yazarlar:
Aslihan Demirdöven
,
Kader Tokatlı
, Yeter Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20119
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1665
3
ATIF
0
FAVORİ
1665
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat