Aslihan Demirdöven profil resmi
Aslihan Demirdöven Prof. Dr. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
Yayın 11 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 23
11 Yayın
10 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
23 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Teknolojileri

Kurum

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi

Popüler Yayınları

0

2

11746

Yayınlar

The Use of Medical Foods to Fight Chronic Diseases: A Narrative Review
Yayın Bilgisi: 2024 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1357154
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1386

0

1386

LİMON KABUKLARINDAN KAROTENOİDLERİN YEŞİL EKSTRAKSİYONU
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24039
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 438

0

438

0

947

Diyabetik Bal Kabağı (Cucurbita moschata Duch.) Marmelatı Üretimi
DOI: 10.46592/turkager.1077320
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 769

0

769

GIDANIN ÖZELLEŞTİRİLMESİ VE DETAYLANDIRILMASINDA ÜÇ BOYUTLU (3D) YAZICININ KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21112
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2497

0

2497

0

1364

GELENEKSEL VE ULTRASONİK YÖNTEMLERLE VİŞNE POSASI ANTOSİYANİNLERİNİN EKSTRAKSİYONU
Yazarlar: Aslihan Demirdöven , Kader Tokatlı , Yeter Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20119
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1665

0

1665

Stevia rebaudiana Bitkisinin Tatlandırıcı, Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505522
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 18019

0

18019

Yayınlar

LİMON KABUKLARINDAN KAROTENOİDLERİN YEŞİL EKSTRAKSİYONU
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24039
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 438

2

0

438

1

0

533

GELENEKSEL VE ULTRASONİK YÖNTEMLERLE VİŞNE POSASI ANTOSİYANİNLERİNİN EKSTRAKSİYONU
Yazarlar: Aslihan Demirdöven , Kader Tokatlı , Yeter Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20119
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1665

3

0

1665

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.