Aslihan DEMİRDÖVEN Doç. Dr. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
Yayın 7 Atıf 1 Hakemlik 21
7 Yayın
1 Atıf
21 Hakemlik
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Kurum

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ
GELENEKSEL VE ULTRASONİK YÖNTEMLERLE VİŞNE POSASI ANTOSİYANİNLERİNİN EKSTRAKSİYONU
Yazarlar: Aslihan DEMİRDÖVEN , Kader TOKATLI , Yeter KORKMAZ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20119
ATIF 1 FAVORİ 0

1

ATIF

0

FAVORİ
Stevia rebaudiana Bitkisinin Tatlandırıcı, Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar: Şeyda KARAGÖZ, Aslıhan DEMİRDÖVEN
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505522
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.