Aslihan Demirdöven profil resmi
Aslihan Demirdöven Prof. Dr. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 20
10 Yayın
9 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
20 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Teknolojileri

Kurum

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi

Popüler Yayınları

0

2

10184

Yayınlar

The Use of Medical Foods to Fight Chronic Diseases: A Narrative Review
Yayın Bilgisi: 2024 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1357154
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 539

0

539

LİMON KABUKLARINDAN KAROTENOİDLERİN YEŞİL EKSTRAKSİYONU
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24039
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 161

0

161

0

546

Diyabetik Bal Kabağı (Cucurbita moschata Duch.) Marmelatı Üretimi
DOI: 10.46592/turkager.1077320
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 560

0

560

GIDANIN ÖZELLEŞTİRİLMESİ VE DETAYLANDIRILMASINDA ÜÇ BOYUTLU (3D) YAZICININ KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21112
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1730

0

1730

0

1095

GELENEKSEL VE ULTRASONİK YÖNTEMLERLE VİŞNE POSASI ANTOSİYANİNLERİNİN EKSTRAKSİYONU
Yazarlar: Aslihan Demirdöven , Kader Tokatlı , Yeter Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20119
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1404

0

1404

Stevia rebaudiana Bitkisinin Tatlandırıcı, Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505522
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15988

0

15988

Yayınlar

GELENEKSEL VE ULTRASONİK YÖNTEMLERLE VİŞNE POSASI ANTOSİYANİNLERİNİN EKSTRAKSİYONU
Yazarlar: Aslihan Demirdöven , Kader Tokatlı , Yeter Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20119
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1404

3

0

1404

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.