Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şeyda Öztürk
Dr. Öğr. Üyesi
GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, ZİLE MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
4
Hakemlik
3
TR Dizin Atıf
4
4
Yayın
3
Hakemlik
4
TR Dizin Atıf
0000-0001-7183-2478
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, ZİLE MESLEK YÜKSEKOKULU
Popüler Yayınları
Gıda Ambalajlamada Güncel Uygulamalar: Modifiye Atmosfer, Aktif, Akıllı ve Nanoteknolojik Ambalajlama Uygulamaları
Yazarlar:
Şeyda Karagöz
,
Aslıhan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10203
0
ATIF
2
FAVORİ
10203
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Bazı Yenilebilir Kaplamaların Fırınlanmış Havucun Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Şeyda Öztürk
,
Esma Nur Geçer
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
460
0
FAVORİ
460
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sodyum Aljinat Kaplama Uygulamalarının Az İşlem Görmüş Elma Kalitesine Etkileri
Yazarlar:
Şeyda Karagöz
,
Aslihan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1099
0
FAVORİ
1099
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Stevia rebaudiana Bitkisinin Tatlandırıcı, Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar:
Şeyda Karagöz
,
Aslıhan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505522
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
16018
0
FAVORİ
16018
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Ambalajlamada Güncel Uygulamalar: Modifiye Atmosfer, Aktif, Akıllı ve Nanoteknolojik Ambalajlama Uygulamaları
Yazarlar:
Şeyda Karagöz
,
Aslıhan Demirdöven
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10203
2
FAVORİ
10203
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Aydın Gastronomy
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Aydın Gastronomy
Turkish Journal of Analytical Chemistry
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat