Özlem Akpinar profil resmi
Özlem Akpinar Prof. Dr. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 11 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 25
11 Yayın
2 Hakemlik
25 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

KOMAGATAEİBACTER HANSENİİ GA2016 İLE BAKTERİYEL SELÜLOZ ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3025

0

1

3025

NAR KABUĞUNDAN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTEYE SAHİP FENOLİK BİLEŞİKLERİN EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar: Tuğba Demir , Özlem Akpınar , Haki Kara, Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.gd18081
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2861

0

1

2861

Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Yazarlar: Tuğba Demir , Özlem Akpınar , Haki Kara , Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544647
ATIF 14 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6080

14

1

6080

Fitokimyasalların Antiviral Etkileri
DOI: 10.29130/dubited.892487
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1620

0

1

1620

Tahıl ve pseudotahıllar’da diyet lifi ve sağlık üzerine etkileri
DOI: 10.17714/gumusfenbil.1067566
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2240

0

1

2240

Yayınlar

1

2240

FARKLI KEPEK FRAKSİYONLARININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22019
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1144

0

1144

Fitokimyasalların Antiviral Etkileri
DOI: 10.29130/dubited.892487
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1620

1

1620

0

7177

NAR KABUĞUNDAN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTEYE SAHİP FENOLİK BİLEŞİKLERİN EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar: Tuğba Demir , Özlem Akpınar , Haki Kara, Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.gd18081
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2861

1

2861

Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Yazarlar: Tuğba Demir , Özlem Akpınar , Haki Kara , Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544647
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6080

1

6080

Bakteriyel Selülozların Üretimi ve Özellikleri ile Gıda ve Gıda Dışı Uygulamalarda Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449633
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12545

0

12545

Tütün Saplarından Kombine Otohidroliz ve Enzimatik Hidroliz ile Ksiloz Üretimi
Yazarlar: Fatmagül Halıcı Demir, Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415613
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2152

0

2152

1

3025

0

15644

Turunçgil Kabuklarından Elde Edilen Pektinlerin Karakterizasyonu ve Karşılaştırılması
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.304274
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10896

0

10896

Yayınlar

FARKLI KEPEK FRAKSİYONLARININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22019
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1144

2

0

1144

Meyve ve Sebze Kabuklarının Fitokimyasal ve Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.542458
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7177

1

0

7177

Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Yazarlar: Tuğba Demir , Özlem Akpınar , Haki Kara , Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544647
ATIF 14 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6080

14

1

6080

Bakteriyel Selülozların Üretimi ve Özellikleri ile Gıda ve Gıda Dışı Uygulamalarda Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449633
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12545

3

0

12545

Tütün Saplarından Kombine Otohidroliz ve Enzimatik Hidroliz ile Ksiloz Üretimi
Yazarlar: Fatmagül Halıcı Demir, Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415613
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2152

1

0

2152

Turunçgil Kabuklarından Elde Edilen Pektinlerin Karakterizasyonu ve Karşılaştırılması
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.304274
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10896

4

0

10896

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.