Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Tuğba Demir
Tuğba Demir
Doç. Dr.
SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
23
7
Yayın
16
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
23
TR Dizin Atıf
0000-0002-5195-9372
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Biyografi
Kurum
SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Tecer Gölü’nün metal konsantrasyonu ve fizyokimyasal parametrelerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Ekrem Mutlu
,
Banu Kutlu
,
Tuğba Demir
,
Telat Yanık
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17475/kastorman.302185
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2072
5
ATIF
1
FAVORİ
2072
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
NAR KABUĞUNDAN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTEYE SAHİP FENOLİK BİLEŞİKLERİN EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Özlem Akpınar
, Haki Kara, Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.gd18081
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2346
0
ATIF
1
FAVORİ
2346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Özlem Akpınar
,
Haki Kara
, Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544647
ATIF
12
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4538
12
ATIF
1
FAVORİ
4538
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antimicrobial and Antioxidant Activity of Different Herbal Tea Combinations
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Sema Ağaoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turkish Journal of Veterinary Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
549
0
ATIF
1
FAVORİ
549
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fitokimyasalların Antiviral Etkileri
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Özlem Akpinar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.892487
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
0
ATIF
1
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Açık ve Ambalajlı Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Araştırılması
Yazarlar:
Ahmet Burak Biniş
,
Tuğba Demir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.51754/cusbed.1326151
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
165
0
FAVORİ
165
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of the Nutritional and Quality Properties of Meatballs Added with Bee Pollen and Apigenin
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Sema Ağaoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turkish Journal of Veterinary Research
DOI: 10.47748/tjvr.982111
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
339
1
FAVORİ
339
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fitokimyasalların Antiviral Etkileri
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Özlem Akpinar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.892487
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
1
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antimicrobial and Antioxidant Activity of Different Herbal Tea Combinations
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Sema Ağaoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turkish Journal of Veterinary Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
549
1
FAVORİ
549
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
NAR KABUĞUNDAN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTEYE SAHİP FENOLİK BİLEŞİKLERİN EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Özlem Akpınar
, Haki Kara, Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.gd18081
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2346
1
FAVORİ
2346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Özlem Akpınar
,
Haki Kara
, Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544647
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4538
1
FAVORİ
4538
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tecer Gölü’nün metal konsantrasyonu ve fizyokimyasal parametrelerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Ekrem Mutlu
,
Banu Kutlu
,
Tuğba Demir
,
Telat Yanık
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17475/kastorman.302185
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2072
1
FAVORİ
2072
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
Turkish Journal of Veterinary Research
Editörlük
Turkish Veterinary Journal
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Turkish Veterinary Journal
Hakemlik
Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Food and Health
International Journal of Eastern Mediterranean Agricultural Research
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Turkish Journal of Veterinary Research
Turkish Veterinary Journal
Veterinary Journal of Kastamonu University
Yayınlar
Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Özlem Akpınar
,
Haki Kara
, Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544647
ATIF
12
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4538
12
ATIF
1
FAVORİ
4538
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tecer Gölü’nün metal konsantrasyonu ve fizyokimyasal parametrelerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Ekrem Mutlu
,
Banu Kutlu
,
Tuğba Demir
,
Telat Yanık
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17475/kastorman.302185
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2072
5
ATIF
1
FAVORİ
2072
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat