BibTex RIS Kaynak Göster

The Microbiological Risks in Low Water Activity Foods and Preventative Measures (Turkish with English Abstract)

Yıl 1991, Cilt: 16 Sayı: 6, - , 01.12.1991

Öz

In this study, interactions between microflora and food were discussed with respect to the low water-activity of foods. Sampling plants and microbiological quality control programs were also investigated. The recommendations for reducing the microbial risks in low water activity food groups were given briefly.

Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler ve Azaltılma Olanakları

Yıl 1991, Cilt: 16 Sayı: 6, - , 01.12.1991

Öz

Bu çalışmada, düşük nemli gıdalardaki mikroflora-gıda ilişkisine etkileşim faktörleri, dominant flora ve taşıdığı riskler, örnekleme planı ve mikrobiyolojik kalite kontrol programlarının düzenlenmesi konuları incelenmiş, söz konusu risklerin azaltılması için geliştirilen öneriler sunulmuştur.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Şeminur Topal Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1991
Yayımlandığı Sayı Yıl 1991 Cilt: 16 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Topal, Ş. . (1991). Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler ve Azaltılma Olanakları. Gıda, 16(6).
AMA Topal Ş. Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler ve Azaltılma Olanakları. GIDA. Aralık 1991;16(6).
Chicago Topal, Şeminur. “Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler Ve Azaltılma Olanakları”. Gıda 16, sy. 6 (Aralık 1991).
EndNote Topal Ş (01 Aralık 1991) Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler ve Azaltılma Olanakları. Gıda 16 6
IEEE Ş. . Topal, “Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler ve Azaltılma Olanakları”, GIDA, c. 16, sy. 6, 1991.
ISNAD Topal, Şeminur. “Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler Ve Azaltılma Olanakları”. Gıda 16/6 (Aralık 1991).
JAMA Topal Ş. Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler ve Azaltılma Olanakları. GIDA. 1991;16.
MLA Topal, Şeminur. “Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler Ve Azaltılma Olanakları”. Gıda, c. 16, sy. 6, 1991.
Vancouver Topal Ş. Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler ve Azaltılma Olanakları. GIDA. 1991;16(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/