Cilt: 3 -
Sayı: 2
613 |
953
İçindekiler
-
Sayı Dosyaları
-
Araştırma Makaleleri
-
CHEMICAL, MICROBIOLOGICAL AND SENSORIAL PROPERTIES OF ANCHOVY SAUSAGE
/ Sayfalar
: 23-32
Cemalettin BALTACI, Zeynep AKŞİT, Huri İLYASOĞLU, Ali GÜNDOĞDU, Şeyda Merve KARATAŞ
-
Bazı Siyez Buğdaylarının ISSR Markörleri ile Karakterizasyonu
/ Sayfalar
: 33-39
Fatih DEMİREL
-
Iğdır İli Pamuk Üretim Alanlarında Görülen Yabancı Ot Türlerinin Belirlenmesi Ve Bazı Herbisitlerin Yabancı Otlanma İle Pamuk Verimine Olan Etkilerinin Araştırılması
/ Sayfalar
: 40-48
Serdar ŞAHİN, Ramazan GÜRBÜZ, İ̇rfan ÇORUH
-
Bazı Gernik Buğday (Triticum dicoccum L.) Genotiplerinin Agromorfolojik Özellikleri ve Biplot Analiz Yöntemiyle İncelenmesi
/ Sayfalar
: 49-56
Fatih DEMİREL, Bünyamin YILDIRIM
-
SATUREJA TÜRLERİNDEN ELDE EDİLEN UÇUCU YAĞ VE EKSTRELERİNİN FASULYEDE BAKTERİYEL PATOJENLERE KARŞI ANTİBAKTERİYEL ETKİSİ
/ Sayfalar
: 57-70
Mesude Figen DÖNMEZ, Badel UYSAL ŞAHİN, Ayşe USANMAZ BOZHÜYÜK
-
FARKLI LOKASYONLARDA YABANİ BİTKİ TÜRLERİNDEN İZOLE EDİLEN BAKTERİLERİN TANISI VE AZOT FİKSE ETME, FOSFOR, POTASYUM VE KALSİYUM ÇÖZME ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
/ Sayfalar
: 71-90
Songül YILMAZ, Mesude Figen DÖNMEZ, İ̇rfan ÇORUH
-
Derleme Makaleleri